MySql

די אחראים: זייער נייגעריג, אחראי, thefact

לדעת

MySql

תגובהדורך לדעת » מיטוואך מארטש 11, 2015 1:24 pm

איינער דא האט שוין געזען אזא עראר?

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near ' '')' at line 1

לדעת

תגובהדורך לדעת » מיטוואך מארטש 11, 2015 1:26 pm

the code

קאוד: וועל אויס אלע

$query_insert = mysql_query("insert into tbl_folders values('', 1, '" . $titlename . "', '" . date('Y-m-d H:i:s') . "', " . CURRENT_USER_ID . ", '')")or die(mysql_error());

משנה מקום
שר שלשת אלפים
תגובות: 3504
זיך איינגעשריבען אום: פרייטאג מאי 14, 2010 4:13 pm
לאקאציע: משנה מקום יעדע שטיק צייט

תגובהדורך משנה מקום » מיטוואך מארטש 11, 2015 1:35 pm

דעי אשכול איז געמאכט פאר sql server
קען זיין מען זאל טוישען די קעפל אדער מאכען א אנדערע אשכול פאר אנדערע דעיטעבעיס סיסטעמס

לדעת

תגובהדורך לדעת » מיטוואך מארטש 11, 2015 1:41 pm

איך האב שוין געמיינט אז איינער העלפט
אבער וואס איז א חילוק קודם העלפן און שרייען שפעטער

אוועטאר
thefact
שר האלפיים
תגובות: 2512
זיך איינגעשריבען אום: מיטוואך ינואר 31, 2007 3:30 pm
לאקאציע: וויליאמסבורג, ברוקלין
פארבינד זיך:

תגובהדורך thefact » מיטוואך מארטש 11, 2015 3:33 pm

צוטיילט
הק' משה אהרן (וועבסייט - פראפייל)
לערנט אייך אויס צו שווימען אין די טיפע וואסערן פון קאמפיוטערס

די פאקט איז, אז מ'לערנט, קען מען, און אז נישט...

אוועטאר
דוד משה
שר האלף
תגובות: 1177
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג דעצמבער 01, 2013 4:04 pm
לאקאציע: געשטראנדעט צווישן מעיזשאר און מיינאר

תגובהדורך דוד משה » מיטוואך מארטש 11, 2015 4:15 pm

אפשר פעלט פלעין א ספעיס פאר די Or ?

אוועטאר
שמיציגער
שר מאה
תגובות: 122
זיך איינגעשריבען אום: דינסטאג יוני 16, 2009 9:13 pm

תגובהדורך שמיציגער » מיטוואך מארטש 11, 2015 4:20 pm

your syntax is wrong

קאוד: וועל אויס אלע

$query_insert = mysql_query("insert into tbl_folders (put, your, columns, here) values ('', 1, '" . $titlename . "', '" . date('Y-m-d H:i:s') . "', " . CURRENT_USER_ID . ", '')")or die(mysql_error());


http://stackoverflow.com/questions/1871331/php-mysql-insert-into-without-using-column-names-but-with-autoincrement-field
לעצט פאראכטן דורך שמיציגער אום מיטוואך מארטש 11, 2015 4:40 pm, פאראכטן געווארן 2 מאל סך הכל.
האב נישט מורא, ס'איז נאר שמיציג!

אוועטאר
שמיציגער
שר מאה
תגובות: 122
זיך איינגעשריבען אום: דינסטאג יוני 16, 2009 9:13 pm

תגובהדורך שמיציגער » מיטוואך מארטש 11, 2015 4:20 pm

And BTW mysql_query is deprecated use mysqli or PDO instead
האב נישט מורא, ס'איז נאר שמיציג!

לדעת

תגובהדורך לדעת » מיטוואך מארטש 11, 2015 5:47 pm

שמיציגער האט געשריבן:And BTW mysql_query is deprecated use mysqli or PDO instead

איך ווייס, אבער איז נישט די פראבלעם מיט די mariaDB?

אוועטאר
שמיציגער
שר מאה
תגובות: 122
זיך איינגעשריבען אום: דינסטאג יוני 16, 2009 9:13 pm

תגובהדורך שמיציגער » מיטוואך מארטש 11, 2015 5:59 pm

לכאורה נישט, קוק אויף די error שטייט 'use near ' '')' at line 1' דאס מיינט אז די sql syntax איז נישט ריכטיג
האב נישט מורא, ס'איז נאר שמיציג!

אוועטאר
שוועמל
שר עשרת אלפים
תגובות: 14176
זיך איינגעשריבען אום: מיטוואך יולי 19, 2006 8:40 pm
לאקאציע: גידולו בכל מקום

תגובהדורך שוועמל » מיטוואך אוגוסט 05, 2015 4:13 pm

איך זוך צו באקומען די טאטעל קאונט פון אינסטענס אף order_id

איך האב צוויי טעיבלס , איינס order

קאוד: וועל אויס אלע

+-------+
|order_ | 
|id     | 
+-------+
| 1     |
+-------+
| 1     |
+-------+
| 1     |
+-------+
| 2     |
+-------+
| 2     |
+-------+
| 3     |
+-------+


און איינס item

קאוד: וועל אויס אלע

+-------+---------+
|order_ |item     |
|id     |         |
+-------+---------+
| 1     | ABC     |
+-------+---------+
| 1     | ABC     |
+-------+---------+
| 1     | ABC     |
+-------+---------+
| 2     | DEF     |
+-------+---------+
| 2     | DEF     |
+-------+---------+
| 3     | GHI     |
+-------+---------+



וואס איך וויל צוריקבאקומען איז די count אזוי:

קאוד: וועל אויס אלע

+-------+---------+------+
|order  |item     |count |
|number |         |      |
+-------+---------+------+
| 1     | ABC     |  3   |
+-------+---------+------+
| 1     | ABC     |  3   |
+-------+---------+------+
| 1     | ABC     |  3   |
+-------+---------+------+
| 2     | DEF     |  2   |
+-------+---------+------+
| 2     | DEF     |  2   |
+-------+---------+------+
| 3     | GHI     |  1   |
+-------+---------+------+


איך נוץ א קווערי אזוי אבער איך באקום צוריק די count אזוי:

קאוד: וועל אויס אלע

+-------+---------+------+
|order  |item     |count |
|number |         |      |
+-------+---------+------+
| 1     | ABC     |  1   |
+-------+---------+------+
| 1     | ABC     |  1   |
+-------+---------+------+
| 1     | ABC     |  1   |
+-------+---------+------+
| 2     | DEF     |  1   |
+-------+---------+------+
| 2     | DEF     |  1   |
+-------+---------+------+
| 3     | GHI     |  1   |
+-------+---------+------+


פאלגענד איז מיין קווערי:

קאוד: וועל אויס אלע

SELECT

    `orders`.`id` as 'order number',
    `item`.`item`,
    COUNT(`orders`.`id`) as ' count'

   
FROM `db`.`orders`
   left join `item` on `item`.`order_id` = `order`.`order_id`
   
group by `orders`.`id`, `item`.`item`
;


קען איינער העלפן?
שוש אשיש בה', תגל נפשי באלקי! (ישעיה סא)

אוועטאר
שוועמל
שר עשרת אלפים
תגובות: 14176
זיך איינגעשריבען אום: מיטוואך יולי 19, 2006 8:40 pm
לאקאציע: גידולו בכל מקום

תגובהדורך שוועמל » דאנארשטאג אוגוסט 06, 2015 11:31 am

לכל מאן דבעי למידע,
איך בין נאכנישט געהאלפן געווארן
שוש אשיש בה', תגל נפשי באלקי! (ישעיה סא)

גאסט
שר חמישים
תגובות: 90
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג יולי 22, 2007 8:23 pm

תגובהדורך גאסט » דאנארשטאג אוגוסט 06, 2015 11:47 am

join on a subquery

אוועטאר
שוועמל
שר עשרת אלפים
תגובות: 14176
זיך איינגעשריבען אום: מיטוואך יולי 19, 2006 8:40 pm
לאקאציע: גידולו בכל מקום

תגובהדורך שוועמל » דאנארשטאג אוגוסט 06, 2015 12:00 pm

Thanks!

I'd appreciate an example..
שוש אשיש בה', תגל נפשי באלקי! (ישעיה סא)

אוועטאר
שוועמל
שר עשרת אלפים
תגובות: 14176
זיך איינגעשריבען אום: מיטוואך יולי 19, 2006 8:40 pm
לאקאציע: גידולו בכל מקום

תגובהדורך שוועמל » מאנטאג אוגוסט 10, 2015 3:42 pm

Anybody?
שוש אשיש בה', תגל נפשי באלקי! (ישעיה סא)

אוועטאר
מייזל
שר חמישים
תגובות: 78
זיך איינגעשריבען אום: מיטוואך יולי 22, 2015 12:08 pm

תגובהדורך מייזל » מאנטאג אוגוסט 10, 2015 4:05 pm

Count in inner join will return strange results

קאוד: וועל אויס אלע

SELECT

    `orders`.`id` as 'order number',
    `item`.`item`,
    (SELECT COUNT(id) from `item` where orderID = orders.orderID) as ' count'

FROM `db`.`orders`
   left join `item` on `item`.`order_id` = `order`.`order_id`
לעצט פאראכטן דורך מייזל אום מאנטאג אוגוסט 10, 2015 5:59 pm, פאראכטן געווארן 2 מאל סך הכל.

אוועטאר
שוועמל
שר עשרת אלפים
תגובות: 14176
זיך איינגעשריבען אום: מיטוואך יולי 19, 2006 8:40 pm
לאקאציע: גידולו בכל מקום

תגובהדורך שוועמל » מאנטאג אוגוסט 10, 2015 5:47 pm

Thank you!

Results:
syntax error near
where orderID = orders.ordrID
שוש אשיש בה', תגל נפשי באלקי! (ישעיה סא)

אוועטאר
פלטיאל
שר האלפיים
תגובות: 2180
זיך איינגעשריבען אום: מאנטאג אפריל 13, 2015 10:19 pm
לאקאציע: בערך פופצן מינוט אוועק...

תגובהדורך פלטיאל » מאנטאג אוגוסט 10, 2015 5:49 pm

שוועמל האט געשריבן:Thank you!

Results:
syntax error near
where orderID = orders.ordrID

פיקס די ספעלינג צו orders.orderID
מיין מיינונג קען זיך אפשר טוישן אבער נישט דער פאקט אז איך בין גערעכט!

אוועטאר
מייזל
שר חמישים
תגובות: 78
זיך איינגעשריבען אום: מיטוואך יולי 22, 2015 12:08 pm

תגובהדורך מייזל » מאנטאג אוגוסט 10, 2015 5:57 pm

פלטיאל האט געשריבן:
שוועמל האט געשריבן:Thank you!

Results:
syntax error near
where orderID = orders.ordrID

פיקס די ספעלינג צו orders.orderID

פארראכטן
it was just a sample

אוועטאר
שוועמל
שר עשרת אלפים
תגובות: 14176
זיך איינגעשריבען אום: מיטוואך יולי 19, 2006 8:40 pm
לאקאציע: גידולו בכל מקום

תגובהדורך שוועמל » מאנטאג אוגוסט 10, 2015 6:08 pm

מייזל האט געשריבן:Count in inner join will return strange results

קאוד: וועל אויס אלע

SELECT

    `orders`.`id` as 'order number',
    `item`.`item`,
    (SELECT COUNT(id) from `item` where orderID = orders.orderID) as ' count'

FROM `db`.`orders`
   left join `item` on `item`.`order_id` = `order`.`order_id`

ער גיבט צוריק ראנג וועליוס.
איך דארף די קאונט פון טעיבל 'ארדערס' נישט פון טעיבל 'אייטעם'.
און וואס איז id?
די גאנצע חלק שטימט נישט :COUNT(id) from `item` where orderID = orders.orderID
שוש אשיש בה', תגל נפשי באלקי! (ישעיה סא)

אוועטאר
שוועמל
שר עשרת אלפים
תגובות: 14176
זיך איינגעשריבען אום: מיטוואך יולי 19, 2006 8:40 pm
לאקאציע: גידולו בכל מקום

תגובהדורך שוועמל » מיטוואך אוגוסט 12, 2015 1:33 pm

ועדיין לא נושענו.. כליפ כלאפ
שוש אשיש בה', תגל נפשי באלקי! (ישעיה סא)

אוועטאר
מייזל
שר חמישים
תגובות: 78
זיך איינגעשריבען אום: מיטוואך יולי 22, 2015 12:08 pm

תגובהדורך מייזל » מיטוואך אוגוסט 12, 2015 1:35 pm

שוועמל האט געשריבן:ועדיין לא נושענו.. כליפ כלאפ

אישי

א מוח
שר מאה
תגובות: 180
זיך איינגעשריבען אום: מאנטאג מארטש 18, 2013 9:28 am

תגובהדורך א מוח » זונטאג פאברואר 28, 2016 3:13 am

If you still need help you cam cantect mi in email or אישי

אוועטאר
שוועמל
שר עשרת אלפים
תגובות: 14176
זיך איינגעשריבען אום: מיטוואך יולי 19, 2006 8:40 pm
לאקאציע: גידולו בכל מקום

אישו מיט דעיט פארמאט פון מייקסל צו עקסעל

תגובהדורך שוועמל » דאנארשטאג אפריל 14, 2016 2:31 pm

אין מייסקל דעטעבעיס האב איך דאטומס אין די אריגינעלע פארמאט למשל דאס

קאוד: וועל אויס אלע

2016-04-13 23:58:54


יעצט ראן איך א סקל קווערי און די דעטע קומט אריין אין עקסעל. די דעיט ווערט קאנווערטעד אויפן וועג צו א מער פרענדלי וועג דהיינו 04/13/2016, דורך די פאנקשען:

קאוד: וועל אויס אלע

DATE_FORMAT(created_at,'%m/%d/%Y')


פראבלעם איז , עקסעל טריט אים נישט אלס א דעיט, ער מיינט סיז טעקסט.
ונפקא מינה לענין פיוואט טעיבעלס וכדומה.

איז דא א וועג אין א מייסקל קווערי צו קאנווערטן די דעיט אלס א ריכטיגע "דעיט"??


אגב, שוין אויך פרובירט די דאטום זאל אריינקומען אזוי 4/13/2016, אבער דערווייל פארשטייט עקסעל נאך אלס נישט ער איז א דעיט.

קאוד: וועל אויס אלע

DATE_FORMAT(created_at,'%c/%e/%Y')
שוש אשיש בה', תגל נפשי באלקי! (ישעיה סא)


צוריק צו “דעוועלאופערס ווינקל”

ווער איז אונליין

באנוצערס וואס דרייען זיך דא: נישטא קיין איינגעשריבענע באנוצערס און 2 געסט