עקסעס: הילף

די אחראים: זייער נייגעריג, אחראי, thefact

אמת לאמיתו
שר מאה
תגובות: 148
זיך איינגעשריבען אום: מיטוואך פאברואר 11, 2015 5:34 pm

Negative Numbers

תגובהדורך אמת לאמיתו » מאנטאג אוגוסט 17, 2015 10:26 am

איז דא א וועג אדער א קאוד "אין א טעבעל" צו מאכן אז עס זאל אוטעמאטיק ווערן Negative Numbers אן דארפן אריינלייגן די Minus סימבאל ??
חותמו של הקב"ה אמת

אוועטאר
פאטאקי08
שר עשרת אלפים
תגובות: 11008
זיך איינגעשריבען אום: דאנארשטאג אוגוסט 09, 2007 1:30 pm
לאקאציע: בקרוב אין וואשינגטאן

תגובהדורך פאטאקי08 » מאנטאג אוגוסט 17, 2015 10:32 am

וויאזוי לייגט מען אריין די דעטע אינעם טעיבל?

אמת לאמיתו
שר מאה
תגובות: 148
זיך איינגעשריבען אום: מיטוואך פאברואר 11, 2015 5:34 pm

תגובהדורך אמת לאמיתו » מאנטאג אוגוסט 17, 2015 11:15 am

פאטאקי08 האט געשריבן:וויאזוי לייגט מען אריין די דעטע אינעם טעיבל?


ביי די ענד גייט מען עס אריינלייגען מיט א פארם
אבער איך וויל וויסן צו עס איז דא א וועג פאר דעם, ווען מ'וויל דאס ארייינלייגן אין די טעבעל אליין
חותמו של הקב"ה אמת

אוועטאר
פאטאקי08
שר עשרת אלפים
תגובות: 11008
זיך איינגעשריבען אום: דאנארשטאג אוגוסט 09, 2007 1:30 pm
לאקאציע: בקרוב אין וואשינגטאן

תגובהדורך פאטאקי08 » מאנטאג אוגוסט 17, 2015 11:54 am

וואס אי די ריזען דו ווילסט עס אזוי?

אמת לאמיתו
שר מאה
תגובות: 148
זיך איינגעשריבען אום: מיטוואך פאברואר 11, 2015 5:34 pm

תגובהדורך אמת לאמיתו » מאנטאג אוגוסט 17, 2015 12:59 pm

פאטאקי08 האט געשריבן:וואס אי די ריזען דו ווילסט עס אזוי?


ווייל איך האב א פיעלד וואס איז געמאכט נאר פאר Negative Numbers, און איך וויל אז ווען איך ענטער דעטע זאל איך נישט דארפן אריינלייגען די Minus סימבאל
+ ווען איך וועל מאכן די פארם וועט דאס שוין זיין אנגעסעט

איז דאס גענוג ריזען??
חותמו של הקב"ה אמת

אוועטאר
פאטאקי08
שר עשרת אלפים
תגובות: 11008
זיך איינגעשריבען אום: דאנארשטאג אוגוסט 09, 2007 1:30 pm
לאקאציע: בקרוב אין וואשינגטאן

תגובהדורך פאטאקי08 » מאנטאג אוגוסט 17, 2015 1:53 pm

לויט ווי איך פארשטיי מיינסטו אריין צו לייגן דורך א אינסערט אינטו סטעיטמענט?

קאוד: וועל אויס אלע

insert into newTable Select -[Field] from oldTable


אדער אן אפדעיט

קאוד: וועל אויס אלע

update table set column = -[coulumn]

אמת לאמיתו
שר מאה
תגובות: 148
זיך איינגעשריבען אום: מיטוואך פאברואר 11, 2015 5:34 pm

Form

תגובהדורך אמת לאמיתו » זונטאג אוגוסט 23, 2015 11:03 am

איז דא א אפציע פאר א פארם, אז ווען דער יוזער ציעט עס אויס זאל זיך מיטציען די אינהאלט??

שכוח
חותמו של הקב"ה אמת

אוועטאר
פאטאקי08
שר עשרת אלפים
תגובות: 11008
זיך איינגעשריבען אום: דאנארשטאג אוגוסט 09, 2007 1:30 pm
לאקאציע: בקרוב אין וואשינגטאן

תגובהדורך פאטאקי08 » זונטאג אוגוסט 23, 2015 2:39 pm

סתם אזוי איז נישטא
מען קען שרייבן אייגענע קאוד דערפאר און ניצן


קאוד: וועל אויס אלע

Private Sub Form_Resize()
DoCmd.RunCommand acCmdSizeToFitForm
End Sub

אמת לאמיתו
שר מאה
תגובות: 148
זיך איינגעשריבען אום: מיטוואך פאברואר 11, 2015 5:34 pm

תגובהדורך אמת לאמיתו » זונטאג אוגוסט 23, 2015 2:53 pm

פאטאקי08 האט געשריבן:סתם אזוי איז נישטא
מען קען שרייבן אייגענע קאוד דערפאר און ניצן


קאוד: וועל אויס אלע

Private Sub Form_Resize()
DoCmd.RunCommand acCmdSizeToFitForm
End Sub


א גרויסן שכוח
אבער עס ארבעט נישט ביי מיר, נאכן לייגן די קאוד לאזט ער זיך נישט ציען
חותמו של הקב"ה אמת

אוועטאר
פאטאקי08
שר עשרת אלפים
תגובות: 11008
זיך איינגעשריבען אום: דאנארשטאג אוגוסט 09, 2007 1:30 pm
לאקאציע: בקרוב אין וואשינגטאן

תגובהדורך פאטאקי08 » זונטאג אוגוסט 23, 2015 3:40 pm

דאס אליינס איז נישט גענוג
מען דארף צושרייבן נאך אסאך קאוד געוואנדן וואסערע קאנטראלס די פארם האט

אמת לאמיתו
שר מאה
תגובות: 148
זיך איינגעשריבען אום: מיטוואך פאברואר 11, 2015 5:34 pm

תגובהדורך אמת לאמיתו » זונטאג אוגוסט 23, 2015 3:52 pm

איז שייך צו לייגן א סעמפעל ??

א גרויסן שכוח
חותמו של הקב"ה אמת

אוועטאר
פאטאקי08
שר עשרת אלפים
תגובות: 11008
זיך איינגעשריבען אום: דאנארשטאג אוגוסט 09, 2007 1:30 pm
לאקאציע: בקרוב אין וואשינגטאן

תגובהדורך פאטאקי08 » זונטאג אוגוסט 23, 2015 3:56 pm


אמת לאמיתו
שר מאה
תגובות: 148
זיך איינגעשריבען אום: מיטוואך פאברואר 11, 2015 5:34 pm

תגובהדורך אמת לאמיתו » זונטאג אוגוסט 23, 2015 4:14 pm

א גרויסן שכוח גיי מיר פראבירן עס צו לערנען

אבער איין זאך מיין איך וואלט איך געמאכט אנדערשט, אז עס זאל נאר קענען ווערן קלענער ביז צו א געוויסע פוינט און מער פון דעם אדער זאל ער נישט לאזן אדער זאל ער אריין פארן
חותמו של הקב"ה אמת

אמת לאמיתו
שר מאה
תגובות: 148
זיך איינגעשריבען אום: מיטוואך פאברואר 11, 2015 5:34 pm

טשעק באקס

תגובהדורך אמת לאמיתו » מאנטאג אוקטובער 12, 2015 6:13 pm

איך האב א טשעק באקס, ווויאזוי מאך איך אז איינמאל סאיז true זאל עס נישט קענען ווערן צוריק false ??
חותמו של הקב"ה אמת

אוועטאר
פאטאקי08
שר עשרת אלפים
תגובות: 11008
זיך איינגעשריבען אום: דאנארשטאג אוגוסט 09, 2007 1:30 pm
לאקאציע: בקרוב אין וואשינגטאן

תגובהדורך פאטאקי08 » מאנטאג אוקטובער 12, 2015 6:23 pm

די טשעקבאקס איז unbound?

אמת לאמיתו
שר מאה
תגובות: 148
זיך איינגעשריבען אום: מיטוואך פאברואר 11, 2015 5:34 pm

תגובהדורך אמת לאמיתו » מאנטאג אוקטובער 12, 2015 6:29 pm

פאטאקי08 האט געשריבן:די טשעקבאקס איז unbound?


ניין its bound
חותמו של הקב"ה אמת

אוועטאר
פאטאקי08
שר עשרת אלפים
תגובות: 11008
זיך איינגעשריבען אום: דאנארשטאג אוגוסט 09, 2007 1:30 pm
לאקאציע: בקרוב אין וואשינגטאן

תגובהדורך פאטאקי08 » מאנטאג אוקטובער 12, 2015 6:55 pm

קאוד: וועל אויס אלע

Private Sub Check0_BeforeUpdate(Cancel As Integer)
    If Me.Check0.OldValue = True Then
        Cancel = True
        SendKeys "{ESC}"
    End If
End Sub

אמת לאמיתו
שר מאה
תגובות: 148
זיך איינגעשריבען אום: מיטוואך פאברואר 11, 2015 5:34 pm

תגובהדורך אמת לאמיתו » מאנטאג אוקטובער 12, 2015 9:49 pm

א גרויסן שכח מר. פאטאקי יר"ה
חותמו של הקב"ה אמת

אמת לאמיתו
שר מאה
תגובות: 148
זיך איינגעשריבען אום: מיטוואך פאברואר 11, 2015 5:34 pm

תגובהדורך אמת לאמיתו » דינסטאג אוקטובער 13, 2015 9:11 am

סאיז דא א מעקרא (נישט VBA) צו ריפרעשן די גאנצע DATABASE אזוי ווי refrash all אין די ribbon ???
חותמו של הקב"ה אמת

אמת לאמיתו
שר מאה
תגובות: 148
זיך איינגעשריבען אום: מיטוואך פאברואר 11, 2015 5:34 pm

תגובהדורך אמת לאמיתו » מאנטאג אוקטובער 19, 2015 10:39 am

איך האב א Continuous Form און עס האט א Command Button ביי די זייט פון די רעקארד, אויך האט יעדע רעקארד א טשעק באקס

איך וויל אז די button זאל נאר זיין visible ביי א רעקארד וואס די טשעק באקס איז true

עני הילף

שכוח
חותמו של הקב"ה אמת

אוועטאר
זאכליך
שר שבעת אלפים
תגובות: 7590
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג דעצמבער 19, 2010 5:23 pm

תגובהדורך זאכליך » מאנטאג אוקטובער 19, 2015 12:04 pm

לייג ארויף א label object אויף די באטטאן און דורך conditional formatting מאך אז ס'זאל נאר זיין דורכזיכטיג אויב די טשעק באקס איז true
אמור מעט, קוק ווייניגער אויף וואס ער זאגט,
ועשה הרבה, און קוק מער וואס ער טוהט.

אמת לאמיתו
שר מאה
תגובות: 148
זיך איינגעשריבען אום: מיטוואך פאברואר 11, 2015 5:34 pm

תגובהדורך אמת לאמיתו » מאנטאג אוקטובער 19, 2015 4:22 pm

זאכליך האט געשריבן:לייג ארויף א label object אויף די באטטאן און דורך conditional formatting מאך אז ס'זאל נאר זיין דורכזיכטיג אויב די טשעק באקס איז true


ןןאס מיינט דורכזיכטיג ?? איך מיין צו זאגן וועלעכע קאליר איז דאס ??
חותמו של הקב"ה אמת

אוועטאר
זאכליך
שר שבעת אלפים
תגובות: 7590
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג דעצמבער 19, 2010 5:23 pm

תגובהדורך זאכליך » מאנטאג אוקטובער 19, 2015 5:53 pm

אמור מעט, קוק ווייניגער אויף וואס ער זאגט,
ועשה הרבה, און קוק מער וואס ער טוהט.

אמת לאמיתו
שר מאה
תגובות: 148
זיך איינגעשריבען אום: מיטוואך פאברואר 11, 2015 5:34 pm

תגובהדורך אמת לאמיתו » מאנטאג אוקטובער 19, 2015 6:21 pm

שכוח
זאכליך האט געשריבן:לייג ארויף א label object אויף די באטטאן און דורך conditional formatting מאך אז ס'זאל נאר זיין דורכזיכטיג אויב די טשעק באקס איז true


זאכליך האט געשריבן:זעה דא

http://www.dbforums.com/showthread.php? ... -invisible


שטייט דאך בכלל נישט דעיס
סשטייט אן אנדערע עצה אז מען זאל מאכן די tex box פאר די באטטאן, אבער סאיז נישט.......

איינער ווייסט עפעס א קאוד פאר דעם ???

א גרויסען שכח
חותמו של הקב"ה אמת

אמת לאמיתו
שר מאה
תגובות: 148
זיך איינגעשריבען אום: מיטוואך פאברואר 11, 2015 5:34 pm

תגובהדורך אמת לאמיתו » מאנטאג אוקטובער 19, 2015 8:59 pm

OK, נאכן ארומזיכען זעהט טאקע אויס אז עס איז נישטא קיין אנדערע עצה נאר דעס צו ניצן א tex box פאר די באטטאן און ניצן conditional formatting

עני וועי שכוח זאכליך פארן צוצייכענען
חותמו של הקב"ה אמת


צוריק צו “מייקראסאפט עקסעל / עקסעס”

ווער איז אונליין

באנוצערס וואס דרייען זיך איצט דא: נישטא קיין איינגעשריבענע באנוצערס און איין גאסט