visual basic אין עקסעל

די אחראים: זייער נייגעריג, אחראי, thefact

אוועטאר
אלטן דור
שר האלף
תגובות: 1177
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג אוקטובער 06, 2013 5:53 am

visual basic אין עקסעל

תגובהדורך אלטן דור » דאנארשטאג יוני 12, 2014 8:17 pm

איך בין אביסל פריש ניי אין דעים!
איך האב געמאכט א קנעפל אבער ווי אזוי מאכט מען אז נאכן דריקן די קנעפל זאל ארויפקומען א באקס ווי מען זאל קענען אויספילן א פארעם?

אוועטאר
זאכליך
שר שבעת אלפים
תגובות: 7585
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג דעצמבער 19, 2010 5:23 pm

תגובהדורך זאכליך » דאנארשטאג יוני 12, 2014 8:24 pm

On_clock event
Input box
אמור מעט, קוק ווייניגער אויף וואס ער זאגט,
ועשה הרבה, און קוק מער וואס ער טוהט.

אוועטאר
אלטן דור
שר האלף
תגובות: 1177
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג אוקטובער 06, 2013 5:53 am

תגובהדורך אלטן דור » פרייטאג יוני 13, 2014 5:15 am

וועגן דעים האב איך געמאכט א הקדמה: אז איך בין נייע אין די פעלד ממילא זיי ביטע בעססער מסביר

אוועטאר
שוועמל
שר עשרת אלפים
תגובות: 14176
זיך איינגעשריבען אום: מיטוואך יולי 19, 2006 8:40 pm
לאקאציע: גידולו בכל מקום

תגובהדורך שוועמל » פרייטאג יוני 13, 2014 9:02 am

וויזוי האסטו געמאכט די קנעפל, פון דעוועלאפערס טעב צי דורך VBE?
און וואס ווילסטו זאל געשען מיט די אינפא וואס דו טייפסט אריין אין די פארם?

דרוק קנטרל+F11 וועט ארויפקומען די עדיטאר, דארט קענסט מאכן די פארם און וואסערע פאנקשען דו ווילסט.
שוש אשיש בה', תגל נפשי באלקי! (ישעיה סא)

אוועטאר
אלטן דור
שר האלף
תגובות: 1177
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג אוקטובער 06, 2013 5:53 am

תגובהדורך אלטן דור » פרייטאג יוני 13, 2014 9:12 am

אקעי שוין מסודר
יעצט וויל איך וויסן ווי אזוי מאכט מען?
איך האב א עקסעל שיט וואס אין איין קאלום שטייט אלע בארקאודס אנדערע קאלום שטייט די דעסקריפשן און נאך איינס ווי עס שטייט די פרייז
יעצט האב איך געמאכט א קנעפל וואס הייסט קאסטומען קויפט יעצט ווען מען דריק דאס קומט ארויף א פארם ווי מען לייגט אריין די בארקאוד און נעבן דעים איז דא א קאמבא באקס ווי עס שטייט X1 X2 X3 וכו'
יעצט וויל איך אז נאכן דריקן סאבמיט זאל זיך עס אריינלייגן אויף די זעלבע פייל אבער א אנדערע שיט א חשבון וויפול מען האט יעצט פארקויפט פון די אייטעם מיטט די דעסקריבשן מיט די פרייז טאטאל

אוועטאר
אלטן דור
שר האלף
תגובות: 1177
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג אוקטובער 06, 2013 5:53 am

תגובהדורך אלטן דור » זונטאג יוני 15, 2014 2:37 pm

איך האבגעמאכט די קאוד אז ווען איך די דריק א קנעפל זאל אלעס וואס שטייט אין די טעקסט באקסעס קאפירן צו מיין עקסעלך שיט,
אבער די זאך איז אז ווען איך דריק נאכאמאל די קנעפל קאפירט זיך אלעס ארויף אויף די אלטע און איך וויל אז ווען די ערשטע שורה איז פיל ס זאל זיך עס קאפירן צו די צווייטע שירה און די נעקסטע צו די דריטע

קאוד: וועל אויס אלע

Worksheets("sheet1").Range("a2").Value = TextBox10.Text
 Worksheets("sheet1").Range("b2").Value = TextBox11.Text
  Worksheets("sheet1").Range("c2").Value = TextBox12.Text
  Worksheets("sheet1").Range("d2").Value = ComboBox13.Text
  Worksheets("sheet1").Range("e2").Value = TextBox14.Text
  Worksheets("sheet1").Range("f2").Value = TextBox15.Text

אוועטאר
פאטאקי08
שר עשרת אלפים
תגובות: 10970
זיך איינגעשריבען אום: דאנארשטאג אוגוסט 09, 2007 1:30 pm
לאקאציע: בקרוב אין וואשינגטאן

תגובהדורך פאטאקי08 » דאנארשטאג יוני 19, 2014 1:42 pm

קאוד: וועל אויס אלע

textbox3 = textbox1*textbox2

אוועטאר
אלטן דור
שר האלף
תגובות: 1177
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג אוקטובער 06, 2013 5:53 am

תגובהדורך אלטן דור » דאנארשטאג יוני 19, 2014 1:44 pm

יישר כח אבער ווי דארף איך עס לייגן אויב איך וויל עס זאל אטוימאטיש געשעהן אן דאפן צו דריקן א קנעפל?

אוועטאר
פאטאקי08
שר עשרת אלפים
תגובות: 10970
זיך איינגעשריבען אום: דאנארשטאג אוגוסט 09, 2007 1:30 pm
לאקאציע: בקרוב אין וואשינגטאן

תגובהדורך פאטאקי08 » דאנארשטאג יוני 19, 2014 2:09 pm

אלטן דור האט געשריבן:יישר כח אבער ווי דארף איך עס לייגן אויב איך וויל עס זאל אטוימאטיש געשעהן אן דאפן צו דריקן א קנעפל?

textbox3.afterUpdate

אוועטאר
אלטן דור
שר האלף
תגובות: 1177
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג אוקטובער 06, 2013 5:53 am

תגובהדורך אלטן דור » דאנארשטאג יוני 19, 2014 2:16 pm

אזוי?

קאוד: וועל אויס אלע

textbox3.afterUpdate = textbox1*textbox2

אוועטאר
פאטאקי08
שר עשרת אלפים
תגובות: 10970
זיך איינגעשריבען אום: דאנארשטאג אוגוסט 09, 2007 1:30 pm
לאקאציע: בקרוב אין וואשינגטאן

תגובהדורך פאטאקי08 » דאנארשטאג יוני 19, 2014 3:24 pm

קאוד: וועל אויס אלע

Private Sub TextBox2_AfterUpdate()
textBox3 = textBox1*TextBox2
End Sub
Private Sub TextBox1_AfterUpdate()
textBox3 = textBox1*TextBox2
End Sub

אוועטאר
אלטן דור
שר האלף
תגובות: 1177
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג אוקטובער 06, 2013 5:53 am

תגובהדורך אלטן דור » דאנארשטאג יוני 19, 2014 3:28 pm

פאטאקי08 האט געשריבן:

קאוד: וועל אויס אלע

Private Sub TextBox2_AfterUpdate()
textBox3 = textBox1*TextBox2
End Sub
Private Sub TextBox1_AfterUpdate()
textBox3 = textBox1*TextBox2
End Sub

פארוואס דארף מען אריינלייגן דאפלט סיי
Private Sub TextBox2_AfterUpdate()
Private Sub TextBox1_AfterUpdate()

אוועטאר
פאטאקי08
שר עשרת אלפים
תגובות: 10970
זיך איינגעשריבען אום: דאנארשטאג אוגוסט 09, 2007 1:30 pm
לאקאציע: בקרוב אין וואשינגטאן

תגובהדורך פאטאקי08 » דאנארשטאג יוני 19, 2014 4:23 pm

זאג דו פארוואס טאקע?

אוועטאר
אלטן דור
שר האלף
תגובות: 1177
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג אוקטובער 06, 2013 5:53 am

תגובהדורך אלטן דור » דאנארשטאג יוני 19, 2014 6:07 pm

ארבייט נישט
אויב די ווילסט קען איך דיר עס שיקן אין אישי צו זעהן וואס מען דארף מאכן

אוועטאר
אלטן דור
שר האלף
תגובות: 1177
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג אוקטובער 06, 2013 5:53 am

תגובהדורך אלטן דור » מוצ"ש יוני 21, 2014 10:54 pm

אוטש יעצט געכאפט אז עס איז נישט געגאנגען וועגן מיין טעקס באקס האט געהאט א $ סימבאל

password
שר העשר
תגובות: 40
זיך איינגעשריבען אום: מאנטאג יוני 16, 2014 7:02 am
לאקאציע: ביים קאמפיטוטער
פארבינד זיך:

תגובהדורך password » פרייטאג יוני 27, 2014 12:32 pm

איז דא א וועג צו אריינלייגן אין עקסעל רימיינדערס מיט א טאג און צייט
און עס זאל שפעטער ווען עס קומט אן די באשטימטע צייט ארויפקומען א מעסידש מיט די רימיינדער?
פארשטייט זיך דורך א VBA פארם
Your password is incorrect

password
שר העשר
תגובות: 40
זיך איינגעשריבען אום: מאנטאג יוני 16, 2014 7:02 am
לאקאציע: ביים קאמפיטוטער
פארבינד זיך:

תגובהדורך password » דינסטאג יולי 01, 2014 8:17 pm

נא קען מיר איינער העלפן?????
Your password is incorrect

אוועטאר
פאטאקי08
שר עשרת אלפים
תגובות: 10970
זיך איינגעשריבען אום: דאנארשטאג אוגוסט 09, 2007 1:30 pm
לאקאציע: בקרוב אין וואשינגטאן

תגובהדורך פאטאקי08 » דינסטאג יולי 01, 2014 9:32 pm

דו רעדסט אז די פייל זאל אלעמאל זיין אפן?
מען קען עס טוהן אבער עס איז זייער שווער עס צו זאגן אין איין תגובה

password
שר העשר
תגובות: 40
זיך איינגעשריבען אום: מאנטאג יוני 16, 2014 7:02 am
לאקאציע: ביים קאמפיטוטער
פארבינד זיך:

תגובהדורך password » דינסטאג יולי 01, 2014 9:35 pm

וואס הייסט די פייל זאל אלע מאל זיין אפען
די קומענדיגע מאל נאך די צייט ווען מען עפענט עס אויף זאל ארויף קומען די רימיינדער
אויב איז עס שווער מסביר צו זיין אין איין תגובה איז מאך עס און צוויי תגובות ;l;p- ;l;p- ;l;p-
Your password is incorrect

password
שר העשר
תגובות: 40
זיך איינגעשריבען אום: מאנטאג יוני 16, 2014 7:02 am
לאקאציע: ביים קאמפיטוטער
פארבינד זיך:

תגובהדורך password » דאנארשטאג יולי 03, 2014 5:53 am

רב פאטאקי אויב מעגליך טוה א טובה פאר א איד און ווייז מיר אן ווי אזוי מען מאכט דאס
Your password is incorrect

אוועטאר
פאטאקי08
שר עשרת אלפים
תגובות: 10970
זיך איינגעשריבען אום: דאנארשטאג אוגוסט 09, 2007 1:30 pm
לאקאציע: בקרוב אין וואשינגטאן

תגובהדורך פאטאקי08 » דאנארשטאג יולי 03, 2014 8:45 am

גיי אריין צו מייקראסאפט אויטלוק און סעט אן רעמיינדערס
אדער ניץ גוגל קאלענדאר אויב די גלייכסט נישט ביל געיטס...

password
שר העשר
תגובות: 40
זיך איינגעשריבען אום: מאנטאג יוני 16, 2014 7:02 am
לאקאציע: ביים קאמפיטוטער
פארבינד זיך:

תגובהדורך password » דאנארשטאג יולי 03, 2014 10:10 am

פאטאקי08 האט געשריבן:גיי אריין צו מייקראסאפט אויטלוק און סעט אן רעמיינדערס
אדער ניץ גוגל קאלענדאר אויב די גלייכסט נישט ביל געיטס...

אנטדעקט אמעריקא
Your password is incorrect

אוועטאר
קנאפער ידען
שר שמונת אלפים
תגובות: 8999
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג ינואר 06, 2013 10:06 pm
לאקאציע: אין דער וואקאציע הויז
פארבינד זיך:

תגובהדורך קנאפער ידען » דאנארשטאג יולי 03, 2014 11:19 am

Password ברענג אהער דער לינק וואס כ'האב דיר געלינקט אינעם עקסעל הילף אשכול מיט א VBA קאוד פאר דעם צוועק, אפשר וועלן דיך די קענערס עס קענען העלפן נוצן.
איך בין אויף וואקאציע פאר א וויילע, זע דא. אויב איינער ברויך מיין הילף קען מער מיר קאנטעקטן אין טשעט אדער אימעיל gilyoinois@gmail.com
-----------
זה נהנה וזה לא חסר, קויפט איר אמאל אויף עמעזאן גייט צו עמעזאן דורך דעם לינק: www.amazon.com

password
שר העשר
תגובות: 40
זיך איינגעשריבען אום: מאנטאג יוני 16, 2014 7:02 am
לאקאציע: ביים קאמפיטוטער
פארבינד זיך:

תגובהדורך password » דאנארשטאג יולי 03, 2014 12:21 pm

קנאפער ידען האט געשריבן:Password ברענג אהער דער לינק וואס כ'האב דיר געלינקט אינעם עקסעל הילף אשכול מיט א VBA קאוד פאר דעם צוועק, אפשר וועלן דיך די קענערס עס קענען העלפן נוצן.


קנאפער ידען האט געשריבן:א פאפאפ קען מען נאר מאכן מיט VBA.
קוק דא: http://www.mrexcel.com/forum/excel-ques ... -date.html
Your password is incorrect

אוועטאר
אלטן דור
שר האלף
תגובות: 1177
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג אוקטובער 06, 2013 5:53 am

תגובהדורך אלטן דור » דינסטאג סעפטעמבער 02, 2014 7:38 am

ווייסט איינער ווי אזוי איך קען מאכן...........
אז איך האב א פאלדער מיט בילדער וואס זענען אויס געשטעלט די נעמען לויט די נאמבערס
יעצט וויל איך מאכן אז ווען איך לייג אריין און איין קאולם די נאמען פון די בילד זאל זיך עס אטוימאטיש אריינקאפירן צו א עקסטערע פאלדער


צוריק צו “מייקראסאפט עקסעל / עקסעס”

ווער איז אונליין

באנוצערס וואס דרייען זיך דא: נישטא קיין איינגעשריבענע באנוצערס און 2 געסט