עקסעל: הילף אין עקסעל

די אחראים: זייער נייגעריג, אחראי, thefact

Property
אנשי שלומינו
תגובות: 8
זיך איינגעשריבען אום: מאנטאג מאי 07, 2018 9:54 pm

תגובהדורך Property » מיטוואך יוני 20, 2018 6:39 pm

קנאפער ידען האט געשריבן:
Property האט געשריבן:איך האב אסאך עקסעל פיילס אין א פאלדער איז דא א וועג זיי צוזאמשטעלן אין איין עקסעל פייל אין עקסטערע שיטס?

ווייסט וויאזוי צו נוצן א מעקראו? מיט VBA קען מען עס גרינג מאכן מיט דער קאוד:

קאוד: וועל אויס אלע

Sub mergeFiles()
    'Merges all files in a folder to a main file.
   
    'Define variables:
    Dim numberOfFilesChosen, i As Integer
    Dim tempFileDialog As fileDialog
    Dim mainWorkbook, sourceWorkbook As Workbook
    Dim tempWorkSheet As Worksheet
   
    Set mainWorkbook = Application.ActiveWorkbook
    Set tempFileDialog = Application.fileDialog(msoFileDialogFilePicker)
   
    'Allow the user to select multiple workbooks
    tempFileDialog.AllowMultiSelect = True
   
    numberOfFilesChosen = tempFileDialog.Show
   
    'Loop through all selected workbooks
    For i = 1 To tempFileDialog.SelectedItems.Count
       
        'Open each workbook
        Workbooks.Open tempFileDialog.SelectedItems(i)
       
        Set sourceWorkbook = ActiveWorkbook
       
        'Copy each worksheet to the end of the main workbook
        For Each tempWorkSheet In sourceWorkbook.Worksheets
            tempWorkSheet.Copy after:=mainWorkbook.Sheets(mainWorkbook.Worksheets.Count)
        Next tempWorkSheet
       
        'Close the source workbook
        sourceWorkbook.Close
    Next i
   
End Sub

ניין איך ווייס נישט ווי צו נוצען א מעקראו. עני אדער איידיע?

אוועטאר
קנאפער ידען
שר שמונת אלפים
תגובות: 8999
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג ינואר 06, 2013 10:06 pm
לאקאציע: אין דער וואקאציע הויז
פארבינד זיך:

תגובהדורך קנאפער ידען » מיטוואך יוני 20, 2018 9:31 pm

Property האט געשריבן:ניין איך ווייס נישט ווי צו נוצען א מעקראו. עני אדער איידיע?

העלפט דיר?
https://www.dropbox.com/s/es8jkgu0uts6u ... 2.mp4?dl=0
איך בין אויף וואקאציע פאר א וויילע, זע דא. אויב איינער ברויך מיין הילף קען מער מיר קאנטעקטן אין טשעט אדער אימעיל gilyoinois@gmail.com
-----------
זה נהנה וזה לא חסר, קויפט איר אמאל אויף עמעזאן גייט צו עמעזאן דורך דעם לינק: www.amazon.com

Property
אנשי שלומינו
תגובות: 8
זיך איינגעשריבען אום: מאנטאג מאי 07, 2018 9:54 pm

תגובהדורך Property » דאנארשטאג יוני 21, 2018 2:06 pm

קנאפער ידען האט געשריבן:
Property האט געשריבן:ניין איך ווייס נישט ווי צו נוצען א מעקראו. עני אדער איידיע?

העלפט דיר?
https://www.dropbox.com/s/es8jkgu0uts6u ... 2.mp4?dl=0

יאפס א גרויסע יישר כח.
יעצט ווי אזוי סעיוו איך עס? ער לאזט עס נישט סעיוון נארמאל

אוועטאר
למעלה משבעים
שר תשעת אלפים
תגובות: 9034
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג מארטש 02, 2008 10:17 pm
לאקאציע: ערגעץ פארבלאנדזשעט אויף די גראדע וואסערן

תגובהדורך למעלה משבעים » דאנארשטאג יוני 21, 2018 2:11 pm

יעצט קענסטו שוין אויסמעקן די מעקראו און סעיוון געהעריג.

שמואל הלוי
שר העשר
תגובות: 32
זיך איינגעשריבען אום: מיטוואך פאברואר 28, 2018 1:04 pm

תגובהדורך שמואל הלוי » דאנארשטאג יוני 21, 2018 5:48 pm

@למעלה, עס איז זייער שיין דיין ש"ס פייל.
וואס מיינט ע"פ המקור אין די מספר דערנאך

אוועטאר
למעלה משבעים
שר תשעת אלפים
תגובות: 9034
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג מארטש 02, 2008 10:17 pm
לאקאציע: ערגעץ פארבלאנדזשעט אויף די גראדע וואסערן

תגובהדורך למעלה משבעים » דאנארשטאג יוני 21, 2018 7:03 pm

דאס וועט דיר געבן די סדר פון די פרקים ע"פ א' ב'. [די אינפארמאציע פון די נעמען פון די פרקים קומט במקורו פון בר אילן (כלים > רשימת פרקי המשנה והגמרא), און כ'האב עס מסדר געווען כראוי, דאס מיינט די ע"פ המקור, ווייל זיי האבן עס אויסגעשטעלט לפי א-ב].

אוועטאר
משיח
שר האלפיים
תגובות: 2536
זיך איינגעשריבען אום: מיטוואך יולי 22, 2009 1:09 pm

תגובהדורך משיח » דינסטאג יולי 03, 2018 11:38 am

איך מאך א מעיל מערדז פון עקסעל צו ווארד,
איך האב צוויי אישוס,

1. אז די געלט קומט אריין מיט מער ווי צוויי דעסמיל פוינטס, למשל $574.22894 אנשטאטס $574.23
2. אין א געוויסע סעל רעכנט ער אויס ווילאנג די טריפ האט גענומען (טיים ענד מיינוס טיים סטארט), אין עקסעל שטייט עס 0:20, און ווארד וויל איך אים 20,

ווחאזוי מאך איך עס?
Professional bookkeeping for your small business
benyomin@thebookkeepingpro.com | 347-708-2079

אוועטאר
איינס
שר האלף
תגובות: 1026
זיך איינגעשריבען אום: דינסטאג סעפטעמבער 26, 2017 9:16 am

תגובהדורך איינס » דינסטאג יולי 03, 2018 11:56 am

ביי סעל פארמעטינג אפשינס
אחד היה אברהם - שעבד את ה' רק על ידי שהיה אחד, שחשב בדעתו שהוא רק יחידי בעולם ולא הסתכל כלל על בני העולם.

דממה דקה
שר חמש מאות
תגובות: 749
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג מאי 28, 2017 7:00 pm

תגובהדורך דממה דקה » דינסטאג יולי 03, 2018 12:12 pm

משיח האט געשריבן:איך מאך א מעיל מערדז פון עקסעל צו ווארד,
איך האב צוויי אישוס,

1. אז די געלט קומט אריין מיט מער ווי צוויי דעסמיל פוינטס, למשל $574.22894 אנשטאטס $574.23
2. אין א געוויסע סעל רעכנט ער אויס ווילאנג די טריפ האט גענומען (טיים ענד מיינוס טיים סטארט), אין עקסעל שטייט עס 0:20, און ווארד וויל איך אים 20,

ווחאזוי מאך איך עס?

די געלט צו סענטס קענסטו מאכען ראונד אין עקסעל

אהרן הלוי
שר חמישים ומאתים
תגובות: 381
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג פאברואר 18, 2018 1:42 pm

תגובהדורך אהרן הלוי » דאנארשטאג יולי 26, 2018 12:30 pm

/

אהרן הלוי
שר חמישים ומאתים
תגובות: 381
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג פאברואר 18, 2018 1:42 pm

תגובהדורך אהרן הלוי » דאנארשטאג יולי 26, 2018 4:04 pm

אויב איך האב געפארמעט א סעלל עס זאל האבן א דיקע בארדער, וויאזוי קען איך עס צוריק מאכן עס זאל האבן די געווענליכע ליכטיגע עקסעל בארדער?

אוועטאר
יוד אלף
שר חמישים ומאתים
תגובות: 447
זיך איינגעשריבען אום: דאנארשטאג נובעמבער 12, 2015 9:34 pm

תגובהדורך יוד אלף » דאנארשטאג יולי 26, 2018 6:44 pm

איך האב אן עקסעל שיט פון אסאך אינוואויסעס יעדע אינוואויס האט עטליכע אייטעם ליינס
עס האט איין קאלעם מיט אינוואויס נומער
אין אן אנדערע קאלעם מיט קלעסעס
די אינוואויס נומ ערשיינט אין יעדע ROW
די קלעס ערשיינט בלויז אין די ערשטע ROW פון די ספעסיפיק אינוואויס (זעה בילד)
איך זיך א וועג אנצופילן די בלענקס ביי קלעס, די זעלבע אינפארמעישאן ווי די ערשטע פון די אינוואויס
ווען עס קומט א נייע אינוואויס זאל ער גיין מיט די נייע אינפא
דהיינו ווען עס טוישט זיך די אינפארמעשאן אין C זאל ער נעמען די נייע אינפארמעישאן פון G אין עס קאַפּיען אראפ ביז ווי עס האט די זעלבע אינפארמעישאן אין C
(איך האף אז האב מיר גוט מסביר געווען)

Screenshot_1.png
Screenshot_1.png (33.67 KiB) געזעהן 969 מאל

אהרן הלוי
שר חמישים ומאתים
תגובות: 381
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג פאברואר 18, 2018 1:42 pm

תגובהדורך אהרן הלוי » מאנטאג יולי 30, 2018 10:49 am

איז דא א שאָרטקאָט אין עקסעל צו טוישן די דעיט פון א סעל צו די נעקסטע דעיט אא"וו (אזויווי אין קוויקבוקס)?

דער מח
שר מאה
תגובות: 191
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג סעפטעמבער 24, 2017 3:18 pm

תגובהדורך דער מח » מאנטאג יולי 30, 2018 1:15 pm

קען מיר איינער ארויסהעלפן וויאזוי מען מאכט אין עקסעל אז די קאליר פון די סעל זאל זיך טוישן לויט די אינפאט וואס מען לייגט אריין?, למשל ווען איך לייג אריין א טאטאל פון סעילס די לעצטע חודש, איז אויב עס איז מער פון א חודש בעפאר זאל עס זיין לייכט גרין, אויב איז עס ווייניגער זאל עס זיין רויט, אויב די זעלבע געהל.
איך לייג צו א סעמפל

פליגער
אנשי שלומינו
תגובות: 8
זיך איינגעשריבען אום: מאנטאג ינואר 19, 2015 10:27 am

תגובהדורך פליגער » מאנטאג יולי 30, 2018 3:02 pm

דער מח האט געשריבן:קען מיר איינער ארויסהעלפן וויאזוי מען מאכט אין עקסעל אז די קאליר פון די סעל זאל זיך טוישן לויט די אינפאט וואס מען לייגט אריין?, למשל ווען איך לייג אריין א טאטאל פון סעילס די לעצטע חודש, איז אויב עס איז מער פון א חודש בעפאר זאל עס זיין לייכט גרין, אויב איז עס ווייניגער זאל עס זיין רויט, אויב די זעלבע געהל.
איך לייג צו א סעמפל



קאנדישינעל פארמעטינג

דער רואיגער
שר חמישים
תגובות: 50
זיך איינגעשריבען אום: דאנארשטאג נובעמבער 16, 2017 4:40 pm

תגובהדורך דער רואיגער » מאנטאג יולי 30, 2018 3:21 pm

איז מעגליך צו דיסעבלן ctrl D אין עקסעל?

דער מח
שר מאה
תגובות: 191
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג סעפטעמבער 24, 2017 3:18 pm

תגובהדורך דער מח » מאנטאג יולי 30, 2018 3:46 pm

פליגער האט געשריבן:
דער מח האט געשריבן:קען מיר איינער ארויסהעלפן וויאזוי מען מאכט אין עקסעל אז די קאליר פון די סעל זאל זיך טוישן לויט די אינפאט וואס מען לייגט אריין?, למשל ווען איך לייג אריין א טאטאל פון סעילס די לעצטע חודש, איז אויב עס איז מער פון א חודש בעפאר זאל עס זיין לייכט גרין, אויב איז עס ווייניגער זאל עס זיין רויט, אויב די זעלבע געהל.
איך לייג צו א סעמפל



קאנדישינעל פארמעטינג

וואס מיינט דאס?

אוועטאר
צו געזונט
שר האלפיים
תגובות: 2481
זיך איינגעשריבען אום: מוצ"ש נובעמבער 21, 2009 6:24 pm
לאקאציע: חשש גילוי

תגובהדורך צו געזונט » מאנטאג יולי 30, 2018 4:27 pm

1236547.png
1236547.png (2.94 KiB) געזעהן 854 מאל


698746321.png
698746321.png (12.86 KiB) געזעהן 854 מאל



דא לייגט מען אריין וואספארא סארט פארמאטטינג דו ווילסט. צ.ב.ש. מאך פון די חודש באלד אדער קאלארדיג
בוי זיך זעלבסט

פליגער
אנשי שלומינו
תגובות: 8
זיך איינגעשריבען אום: מאנטאג ינואר 19, 2015 10:27 am

תגובהדורך פליגער » מאנטאג יולי 30, 2018 4:38 pm

אױך קען מען קליקן Manage Rules < Conditional Formatting צו לײגן מער װי אײן Rule אױף די זעלבע סעל

אוועטאר
נישט פשוט
שר חמש מאות
תגובות: 919
זיך איינגעשריבען אום: דאנארשטאג ינואר 04, 2018 1:12 pm

תגובהדורך נישט פשוט » מאנטאג יולי 30, 2018 4:40 pm

דער רואיגער האט געשריבן:איז מעגליך צו דיסעבלן ctrl D אין עקסעל?

קאוד: וועל אויס אלע

Sub DisableCtrlD()
Application.OnKey "^d",""
End Sub

Sub RestoreCtrlD()
Application.OnKey "^d"
End Sub
Mistakes Are Proof That You Are Trying -If You Fail to Plan, You Plan to Fail..

אוועטאר
משיח
שר האלפיים
תגובות: 2536
זיך איינגעשריבען אום: מיטוואך יולי 22, 2009 1:09 pm

תגובהדורך משיח » דינסטאג אוגוסט 21, 2018 2:03 pm

איך מאך א מעיל מערדז פון עקסעל אריין אין ווארד,

2 אישוס,

ראשית, געלט, (איך נוץ די ראונד פאנקשען, כדי ס'זאל נישט אריין קומען מער ווי צווי דעסימעלס),
10.00 קומט אריין 10, 4.50 קומט אריין 4.5

שנית, צייטן,
7:48 קומט אריין 0.33055555556
Professional bookkeeping for your small business
benyomin@thebookkeepingpro.com | 347-708-2079

Browsing
אנשי שלומינו
תגובות: 5
זיך איינגעשריבען אום: דאנארשטאג אוגוסט 23, 2018 2:45 pm
לאקאציע: אויפן געוועב

תגובהדורך Browsing » פרייטאג אוגוסט 24, 2018 10:31 am

שלום עליכם טייערע אידן,

איך פארמאג אן עקסעל מיט אסאך לינקס פון PDF'ס און דאס ברויך געדאונלאוד ווערן, איז דא א וועג דאס צו מאכן אויטאמאטיש עס זאל זיך אליינס דאולאודן אלע לינקס דורך א פארמולע אדער VBA?

די בעסטע וואלט געווען אויב מען קען מאכן עס זאל געבן דעם נאמען פארן פידיעף פון די דערנעבנדיגע קאלום, אבער דאס איז שוין נישט אזוי וויכטיג.

ווער עס קען ארויסהעלפן אביסל זאל אריינקומען, בדיבוק חברים וועט עפעס ווערן, כ'בין זיכער ס'איז דא א לעזונג אסאך שווערערע זאכן האב איך מיר אנייצע געגעבן מיט מו"ר הרב גוגל, דאס איז מיר עפעס נישט געגאנגען.

בייגעלייגט איז א דוגמא.
צוגעלייגטע
Capture.PNG
Capture.PNG (8.22 KiB) געזעהן 477 מאל

יענקל פאטאש
שר חמש מאות
תגובות: 964
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג ינואר 08, 2012 6:59 pm

תגובהדורך יענקל פאטאש » פרייטאג אוגוסט 24, 2018 12:37 pm

איך האב געגעבן א גוטן מתנת יד פארן גבאי'ן האט מיר ר' גוגל געענטפערט

1)די title דארפן האבן די ריכטיגע עקסטענשען, לייג צו .PDF צו אלע טיייטעלס -
די גרינגסטע וועג אין C1 טייפ .pdf און שלעפ עס אראפ ביז די לעצטע לינק וואס די האסט
דערנאך אין D1 לייג דאס אריין

קאוד: וועל אויס אלע

=B2&C2

דאס וועט מערזשען די צוויי סעלס
קאפי דעם גאנצן קאלום אין PASTE VALUES אין קאלום B

2)געב א נאמען פאר דעם שיט links

3)לייג אריין דעם אדרעסס פון דו פאלדער וואו דו ווילסט עס סעיווען אין F1(גרינגסטע וועג, עפער דו פאלדער קאפי אלעס וואס שטייט אין דעם אדרעסס באר און פעסט עס אין F1)

4)עפען VISUAL BASIC דערנאך INSERT MODULE און פעסט דאס אריין

קאוד: וועל אויס אלע

Option Explicit

'API function declaration for both 32 and 64bit Excel.
#If VBA7 Then
    Private Declare PtrSafe Function URLDownloadToFile Lib "urlmon" Alias "URLDownloadToFileA" _
                                    (ByVal pCaller As Long, _
                                    ByVal szURL As String, _
                                    ByVal szFileName As String, _
                                    ByVal dwReserved As Long, _
                                    ByVal lpfnCB As Long) As Long
#Else
    Private Declare Function URLDownloadToFile Lib "urlmon" Alias "URLDownloadToFileA" _
                            (ByVal pCaller As Long, _
                            ByVal szURL As String, _
                            ByVal szFileName As String, _
                            ByVal dwReserved As Long, _
                            ByVal lpfnCB As Long) As Long
#End If
 
Sub DownloadFiles()
                   
    '--------------------------------------------------------------------------------------------------
    'The macro loops through all the URLs (column C) and downloads the files at the specified folder.
    'The given file names (column D) are used to create the full path of the files.
    'If the file is downloaded successfully an OK will appear in column E (otherwise an ERROR value).
    'The code is based on API function URLDownloadToFile, which actually does all the work.
           
    'Written By:    Christos Samaras
    'Date:          28/05/2014
    'Last Update:   06/06/2015
    'E-mail:        xristos.samaras@gmail.com
    'Site:          http://www.myengineeringworld.net
    '--------------------------------------------------------------------------------------------------
   
    'Declaring the necessary variables.
    Dim sh                  As Worksheet
    Dim DownloadFolder      As String
    Dim LastRow             As Long
    Dim SpecialChar()       As String
    Dim SpecialCharFound    As Double
    Dim FilePath            As String
    Dim i                   As Long
    Dim j                   As Integer
    Dim Result              As Long
    Dim CountErrors         As Long
   
    'Disable screen flickering.
    Application.ScreenUpdating = False
   
    'Set the worksheet object to the desired sheet.
    Set sh = Sheets("Main")
   
    'An array with special characters that cannot be used for naming a file.
    SpecialChar() = Split("\ / : * ? " & Chr$(34) & " < > |", " ")
   
    'Find the last row.
     With sh
        .Activate
        LastRow = .Cells(.Rows.Count, "A").End(xlUp).Row
    End With
   
    'Check if the download folder exists.
    DownloadFolder = sh.Range("F1")
    On Error Resume Next
    If Dir(DownloadFolder, vbDirectory) = vbNullString Then
        MsgBox "The folder's path is incorrect!", vbCritical, "Folder's Path Error"
        sh.Range("F1").Select
        Exit Sub
    End If
    On Error GoTo 0
               
    'Check if there is at least one URL.
    If LastRow < 2 Then
        MsgBox "You did't enter a single URL!", vbCritical, "No URL Error"
        sh.Range("A2").Select
        Exit Sub
    End If
   
    'Clear the results column.
    sh.Range("C2:C" & LastRow).ClearContents
   
    'Add the backslash if doesn't exist.
    If Right(DownloadFolder, 1) <> "\" Then
        DownloadFolder = DownloadFolder & "\"
    End If

    'Counting the number of files that will not be downloaded.
    CountErrors = 0
   
    'Save the internet files at the specified folder of your hard disk.
    On Error Resume Next
    For i = 2 To LastRow
   
        'Use the given file name.
        If Not sh.Cells(i, 2) = vbNullString Then
           
            'Get the given file name.
            FilePath = sh.Cells(i, 2)
           
            'Check if the file path contains a special/illegal character.
            For j = LBound(SpecialChar) To UBound(SpecialChar)
                SpecialCharFound = InStr(1, FilePath, SpecialChar(j), vbTextCompare)
                'If an illegal character is found substitute it with a "-" character.
                If SpecialCharFound > 0 Then
                    FilePath = WorksheetFunction.Substitute(FilePath, SpecialChar(j), "-")
                End If
            Next j
           
            'Create the final file path.
            FilePath = DownloadFolder & FilePath
           
            'Check if the file path exceeds the maximum allowable characters.
            If Len(FilePath) > 255 Then
                sh.Cells(i, 3) = "ERROR"
                CountErrors = CountErrors + 1
            End If
               
        Else
            'Empty file name.
            sh.Cells(i, 3) = "ERROR"
            CountErrors = CountErrors + 1
        End If
       
        'If the file path is valid, save the file into the selected folder.
        If UCase(sh.Cells(i, 3)) <> "ERROR" Then
       
            'Try to download and save the file.
            Result = URLDownloadToFile(0, sh.Cells(i, 1), FilePath, 0, 0)
           
            'Check if the file downloaded successfully and exists.
            If Result = 0 And Not Dir(FilePath, vbDirectory) = vbNullString Then
                'Success!
                sh.Cells(i, 3) = "OK"
            Else
                'Error!
                sh.Cells(i, 3) = "ERROR"
                CountErrors = CountErrors + 1
            End If
           
        End If
       
    Next i
    On Error GoTo 0
   
    'Enable the screen.
    Application.ScreenUpdating = True
   
    'Inform the user that macro finished successfully or with errors.
    If CountErrors = 0 Then
        'Success!
        If LastRow - 1 = 1 Then
            MsgBox "The file was successfully downloaded!", vbInformation, "Done"
        Else
            MsgBox LastRow - 1 & " files were successfully downloaded!", vbInformation, "Done"
        End If
    Else
        'Error!
        If CountErrors = 1 Then
            MsgBox "There was an error with one of the files!", vbCritical, "Error"
        Else
            MsgBox "There was an error with " & CountErrors & " files!", vbCritical, "Error"
        End If
    End If
   
End Sub




כדי עס זאל ארבעטען מיז עס זיין אויסגעשטעלט ווי פעלגענד:

לינקס הייבן זיך אן פון A2 און אראפ
טייטעלס (מיט די עקסטענשענס) הייבן זיך אן פון B2 און אראפ
פאלדער צו סעיווען אין F1

האפענטליך איך האב אלעס געשריבן און עס וועט ארבעטן.

ייש"כ
פאטאש

Browsing
אנשי שלומינו
תגובות: 5
זיך איינגעשריבען אום: דאנארשטאג אוגוסט 23, 2018 2:45 pm
לאקאציע: אויפן געוועב

תגובהדורך Browsing » זונטאג אוגוסט 26, 2018 12:19 pm

פאטאש ביסט א איד א צדיק, געב מיר נאר דעם נאמען פונעם גבאי עס קען צוניצקומען.

איך זעה דארט אינעם קאוד עפעס אן אימעיל אדרעסע און וועבסייט פון דעם חשוב'ן שרייבער מחסידי אומות העולם 'קריסטאס סעמעראס', ברויך איך מורא האבן אז עס שיקט עפעס אינפארמאציע?

אוועטאר
גליון
שר האלף
תגובות: 1654
זיך איינגעשריבען אום: דינסטאג מאי 24, 2011 1:24 am
לאקאציע: אין שֵמות

תגובהדורך גליון » זונטאג אוגוסט 26, 2018 12:45 pm

No it’s a comment
Impossible is just an opinion


צוריק צו “מייקראסאפט עקסעל / עקסעס”

ווער איז אונליין

באנוצערס וואס דרייען זיך דא: נישטא קיין איינגעשריבענע באנוצערס און 3 געסט