עקסעל: הילף אין עקסעל

די אחראים: זייער נייגעריג, אחראי, thefact

אוועטאר
למעלה משבעים
שר תשעת אלפים
תגובות: 9113
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג מארטש 02, 2008 10:17 pm
לאקאציע: ערגעץ פארבלאנדזשעט אויף די גראדע וואסערן

תגובהדורך למעלה משבעים » דינסטאג ינואר 23, 2018 10:20 pm

קאוד: וועל אויס אלע

Sub TRANSPOSE()
Dim a, b(), i As Long, n As Long, w(), maxCol As Integer
With Range("a1").CurrentRegion.Resize(, 2)
    a = .Value
    .ClearContents
End With
ReDim b(1 To UBound(a, 1), 1 To UBound(a, 1) * UBound(a, 2))
With CreateObject("Scripting.Dictionary")
    For i = 1 To UBound(a, 1)
        If Not .exists(a(i, 1)) Then
            n = n + 1: b(n, 1) = a(i, 1): .Add a(i, 1), Array(n, 2)
        End If
        w = .Item(a(i, 1))
        b(w(0), w(1)) = a(i, 2)
        w(1) = w(1) + 1
        .Item(a(i, 1)) = w
        maxCol = WorksheetFunction.Max(maxCol, w(1))
    Next
End With
Range("a1").Resize(n, maxCol).Value = b
End Sub


די מאקראו דארף צו ארבעטן אויף די ארגינעלע ליסט.

שמעלץ טאפ
שר חמישים
תגובות: 64
זיך איינגעשריבען אום: דינסטאג יולי 01, 2014 5:18 pm

תגובהדורך שמעלץ טאפ » דינסטאג ינואר 23, 2018 11:28 pm

למעלה משבעים האט געשריבן:

קאוד: וועל אויס אלע

Sub TRANSPOSE()
Dim a, b(), i As Long, n As Long, w(), maxCol As Integer
With Range("a1").CurrentRegion.Resize(, 2)
    a = .Value
    .ClearContents
End With
ReDim b(1 To UBound(a, 1), 1 To UBound(a, 1) * UBound(a, 2))
With CreateObject("Scripting.Dictionary")
    For i = 1 To UBound(a, 1)
        If Not .exists(a(i, 1)) Then
            n = n + 1: b(n, 1) = a(i, 1): .Add a(i, 1), Array(n, 2)
        End If
        w = .Item(a(i, 1))
        b(w(0), w(1)) = a(i, 2)
        w(1) = w(1) + 1
        .Item(a(i, 1)) = w
        maxCol = WorksheetFunction.Max(maxCol, w(1))
    Next
End With
Range("a1").Resize(n, maxCol).Value = b
End Sub


די מאקראו דארף צו ארבעטן אויף די ארגינעלע ליסט.

א גרויסן יישר כח, מיר וועלן בל"נ לאזן וויסן מארגן צו עס ארבעט.

שמעלץ טאפ
שר חמישים
תגובות: 64
זיך איינגעשריבען אום: דינסטאג יולי 01, 2014 5:18 pm

תגובהדורך שמעלץ טאפ » דינסטאג ינואר 23, 2018 11:35 pm

למעלה משבעים האט געשריבן:

קאוד: וועל אויס אלע

Sub TRANSPOSE()
Dim a, b(), i As Long, n As Long, w(), maxCol As Integer
With Range("a1").CurrentRegion.Resize(, 2)
    a = .Value
    .ClearContents
End With
ReDim b(1 To UBound(a, 1), 1 To UBound(a, 1) * UBound(a, 2))
With CreateObject("Scripting.Dictionary")
    For i = 1 To UBound(a, 1)
        If Not .exists(a(i, 1)) Then
            n = n + 1: b(n, 1) = a(i, 1): .Add a(i, 1), Array(n, 2)
        End If
        w = .Item(a(i, 1))
        b(w(0), w(1)) = a(i, 2)
        w(1) = w(1) + 1
        .Item(a(i, 1)) = w
        maxCol = WorksheetFunction.Max(maxCol, w(1))
    Next
End With
Range("a1").Resize(n, maxCol).Value = b
End Sub


די מאקראו דארף צו ארבעטן אויף די ארגינעלע ליסט.


אזוי זיכנדיג האב איך דאס געטראפן, קוקט אויך אויס צו זיין א גוטע סאלושין. https://www.extendoffice.com/documents/ ... alues.html

דער מח
שר מאה
תגובות: 194
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג סעפטעמבער 24, 2017 3:18 pm

תגובהדורך דער מח » דאנארשטאג ינואר 25, 2018 12:02 pm

איך זוך א פשוטע פארמולע צו מאכן א ליסט אויף צו ענטערן פעיראלל פון א בעל הבית און עס זאל ארויפקומען די טאטאל שילדיג. ד.ה. מען לייגט אריין למשל יעדע דאנערשטאג זאל צוקומען $500, ווען מען באקומט די געלט לייגט מען אריין און די נעקסטע רייע וויפיהל מען האט באקומען, און אין די דריטע רייע זאל זיך אויפשרייבן וויפיהל ער איז נאך שילדיג.
(a1-b1=) איז זייער פשוט, אבער ווען עס קומט צו אסאך שורות ווערט עס קאמפליצירט, דארף מען טאקע מאכן אין יעדע שורה א עקסטערע פארמולע ווי (a1+a2+a3+a4-b1-b2-b3-b4=) מ'קען צוקראכט ווערן.

sholom88
שר חמישים ומאתים
תגובות: 328
זיך איינגעשריבען אום: מוצ"ש דעצמבער 20, 2008 6:11 pm

תגובהדורך sholom88 » דאנארשטאג ינואר 25, 2018 1:31 pm

דער מח האט געשריבן:איך זוך א פשוטע פארמולע צו מאכן א ליסט אויף צו ענטערן פעיראלל פון א בעל הבית און עס זאל ארויפקומען די טאטאל שילדיג. ד.ה. מען לייגט אריין למשל יעדע דאנערשטאג זאל צוקומען $500, ווען מען באקומט די געלט לייגט מען אריין און די נעקסטע רייע וויפיהל מען האט באקומען, און אין די דריטע רייע זאל זיך אויפשרייבן וויפיהל ער איז נאך שילדיג.
(a1-b1=) איז זייער פשוט, אבער ווען עס קומט צו אסאך שורות ווערט עס קאמפליצירט, דארף מען טאקע מאכן אין יעדע שורה א עקסטערע פארמולע ווי (a1+a2+a3+a4-b1-b2-b3-b4=) מ'קען צוקראכט ווערן.

עפעס מאכט דא נישט קיין סענס. קענט איר ארויפשטעלן א סעמפל פייל מיט אפאר שורות?

דער מח
שר מאה
תגובות: 194
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג סעפטעמבער 24, 2017 3:18 pm

תגובהדורך דער מח » דאנארשטאג ינואר 25, 2018 1:52 pm

sholom88 האט געשריבן:
דער מח האט געשריבן:איך זוך א פשוטע פארמולע צו מאכן א ליסט אויף צו ענטערן פעיראלל פון א בעל הבית און עס זאל ארויפקומען די טאטאל שילדיג. ד.ה. מען לייגט אריין למשל יעדע דאנערשטאג זאל צוקומען $500, ווען מען באקומט די געלט לייגט מען אריין און די נעקסטע רייע וויפיהל מען האט באקומען, און אין די דריטע רייע זאל זיך אויפשרייבן וויפיהל ער איז נאך שילדיג.
(a1-b1=) איז זייער פשוט, אבער ווען עס קומט צו אסאך שורות ווערט עס קאמפליצירט, דארף מען טאקע מאכן אין יעדע שורה א עקסטערע פארמולע ווי (a1+a2+a3+a4-b1-b2-b3-b4=) מ'קען צוקראכט ווערן.

עפעס מאכט דא נישט קיין סענס. קענט איר ארויפשטעלן א סעמפל פייל מיט אפאר שורות?

קוק אויף די לינק

sholom88
שר חמישים ומאתים
תגובות: 328
זיך איינגעשריבען אום: מוצ"ש דעצמבער 20, 2008 6:11 pm

תגובהדורך sholom88 » דאנארשטאג ינואר 25, 2018 2:04 pm

דער מח האט געשריבן:
sholom88 האט געשריבן:
דער מח האט געשריבן:איך זוך א פשוטע פארמולע צו מאכן א ליסט אויף צו ענטערן פעיראלל פון א בעל הבית און עס זאל ארויפקומען די טאטאל שילדיג. ד.ה. מען לייגט אריין למשל יעדע דאנערשטאג זאל צוקומען $500, ווען מען באקומט די געלט לייגט מען אריין און די נעקסטע רייע וויפיהל מען האט באקומען, און אין די דריטע רייע זאל זיך אויפשרייבן וויפיהל ער איז נאך שילדיג.
(a1-b1=) איז זייער פשוט, אבער ווען עס קומט צו אסאך שורות ווערט עס קאמפליצירט, דארף מען טאקע מאכן אין יעדע שורה א עקסטערע פארמולע ווי (a1+a2+a3+a4-b1-b2-b3-b4=) מ'קען צוקראכט ווערן.

עפעס מאכט דא נישט קיין סענס. קענט איר ארויפשטעלן א סעמפל פייל מיט אפאר שורות?

קוק אויף די לינק

א דאנק פאר די סעמפל; ס'האט געשפארט פאר יעדעם אסאך צייט פון פראגעס און ענטפערס.

לייג אריין "=0+C2-D2" אין E2, און "=F2+C3-D3" אין E3. דאן קאפירט E3 און פעיסט עס אראפ ביז אונטן.

דער מח
שר מאה
תגובות: 194
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג סעפטעמבער 24, 2017 3:18 pm

תגובהדורך דער מח » דאנארשטאג ינואר 25, 2018 2:35 pm

sholom88 האט געשריבן:
דער מח האט געשריבן:
sholom88 האט געשריבן:
דער מח האט געשריבן:איך זוך א פשוטע פארמולע צו מאכן א ליסט אויף צו ענטערן פעיראלל פון א בעל הבית און עס זאל ארויפקומען די טאטאל שילדיג. ד.ה. מען לייגט אריין למשל יעדע דאנערשטאג זאל צוקומען $500, ווען מען באקומט די געלט לייגט מען אריין און די נעקסטע רייע וויפיהל מען האט באקומען, און אין די דריטע רייע זאל זיך אויפשרייבן וויפיהל ער איז נאך שילדיג.
(a1-b1=) איז זייער פשוט, אבער ווען עס קומט צו אסאך שורות ווערט עס קאמפליצירט, דארף מען טאקע מאכן אין יעדע שורה א עקסטערע פארמולע ווי (a1+a2+a3+a4-b1-b2-b3-b4=) מ'קען צוקראכט ווערן.

עפעס מאכט דא נישט קיין סענס. קענט איר ארויפשטעלן א סעמפל פייל מיט אפאר שורות?

קוק אויף די לינק

א דאנק פאר די סעמפל; ס'האט געשפארט פאר יעדעם אסאך צייט פון פראגעס און ענטפערס.

לייג אריין "=0+C2-D2" אין E2, און "=F2+C3-D3" אין E3. דאן קאפירט E3 און פעיסט עס אראפ ביז אונטן.

א גרויסן יישר כח, עס ארבעט א מחי' ב"ה.
קיפ אפ יור גוד ווארק, פאפאלן, אז מ'טויגט טויגט מען...

אוועטאר
שימי התימני
שר חמישים
תגובות: 85
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג מאי 01, 2016 1:13 pm

תגובהדורך שימי התימני » מאנטאג ינואר 29, 2018 11:12 am

איך וויל שלעפן פון איין worksheet צום א צווייטע worksheet אז עס זאל זיך אליין קאפיען נאר אויב עס איז דא א טשעק ביי א געוויסע באקס איינער קען מיר אפשר ארויס העלפן מיט דעם?

איך האף אז איך האב גענוג קלארק ארויס געשריבן וואס איך דארף

sholom88
שר חמישים ומאתים
תגובות: 328
זיך איינגעשריבען אום: מוצ"ש דעצמבער 20, 2008 6:11 pm

תגובהדורך sholom88 » מאנטאג ינואר 29, 2018 2:08 pm

שימי התימני האט געשריבן:איך וויל שלעפן פון איין worksheet צום א צווייטע worksheet אז עס זאל זיך אליין קאפיען נאר אויב עס איז דא א טשעק ביי א געוויסע באקס איינער קען מיר אפשר ארויס העלפן מיט דעם?

איך האף אז איך האב גענוג קלארק ארויס געשריבן וואס איך דארף

VLookup

אוועטאר
שימי התימני
שר חמישים
תגובות: 85
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג מאי 01, 2016 1:13 pm

תגובהדורך שימי התימני » מאנטאג ינואר 29, 2018 3:56 pm

sholom88 האט געשריבן:
שימי התימני האט געשריבן:איך וויל שלעפן פון איין worksheet צום א צווייטע worksheet אז עס זאל זיך אליין קאפיען נאר אויב עס איז דא א טשעק ביי א געוויסע באקס איינער קען מיר אפשר ארויס העלפן מיט דעם?

איך האף אז איך האב גענוג קלארק ארויס געשריבן וואס איך דארף

VLookup

איך מיין אז איך האב נישט גענוג ארויס געשריבן וואס איך וויל

איך האב אויף איין worksheet אסאך זאכן וואס איך דארף טון אבער ס'איז דא זאכן וואס איך דארף טון יעדע טאג און עס איז דא זאכן וואס איך דארף טון אפאר מאל א וואך איז דא דארטן 6 קאלעמס און דארטן מאך איך א טשעק וועלעכע טעג איך דארף עס טון

יעצט האב איך אויסגעשטעלט א נייע worksheet וואס עס איז צוטיילט אויף 6 sheets איין sheet פאר זונטאג אא''ו און איך וויל אז ער זאל אליין ארויסשלעפן פון די אנדערע worksheet אז אויב עס איז דא א טשעק ביי זונטאג זאל זיך קאפיען די גאנצע שורה אא''ו

עזריאל
שר חמישים
תגובות: 99
זיך איינגעשריבען אום: דאנארשטאג נובעמבער 09, 2017 12:22 pm

תגובהדורך עזריאל » פרייטאג פאברואר 09, 2018 11:21 am

איז דא ערגעץ צו באקומען גוטע עקסעל טעמפלעיטס פאר אקקאונטינג? (בחינם אדער באצאלט).

אוועטאר
קנאפער ידען
שר תשעת אלפים
תגובות: 9026
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג ינואר 06, 2013 10:06 pm
לאקאציע: אין דער וואקאציע הויז
פארבינד זיך:

תגובהדורך קנאפער ידען » פרייטאג פאברואר 09, 2018 2:18 pm

עזריאל האט געשריבן:איז דא ערגעץ צו באקומען גוטע עקסעל טעמפלעיטס פאר אקקאונטינג? (בחינם אדער באצאלט).

"אקאונטינג"? זיי מסביר ספעציפיש וואס דו זוכסט ווייל עקסעל איז נישט געמאכט פאר אקאונטינג.

אפשר טריי עקסעס, האט גוטע טעמפלעטס וואס קומען דערמיט ווי למשל דער סערוויסעס טעמפלעט.
איך בין אויף וואקאציע פאר א וויילע, זע דא. אויב איינער ברויך מיין הילף קען מער מיר קאנטעקטן אין טשעט אדער אימעיל gilyoinois@gmail.com
-----------
זה נהנה וזה לא חסר, קויפט איר אמאל אויף עמעזאן גייט צו עמעזאן דורך דעם לינק: www.amazon.com

דער מח
שר מאה
תגובות: 194
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג סעפטעמבער 24, 2017 3:18 pm

תגובהדורך דער מח » זונטאג פאברואר 11, 2018 10:25 am

קנאפער ידען האט געשריבן:
עזריאל האט געשריבן:איז דא ערגעץ צו באקומען גוטע עקסעל טעמפלעיטס פאר אקקאונטינג? (בחינם אדער באצאלט).

"אקאונטינג"? זיי מסביר ספעציפיש וואס דו זוכסט ווייל עקסעל איז נישט געמאכט פאר אקאונטינג.

אפשר טריי עקסעס, האט גוטע טעמפלעטס וואס קומען דערמיט ווי למשל דער סערוויסעס טעמפלעט.

אפשר פרובירסטו מסביר צו זיין וועלעכע דעטעשיעט אין עקסעס איז גוט פאר בוק-קיפינג / אקאונטינג?

אוועטאר
קנאפער ידען
שר תשעת אלפים
תגובות: 9026
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג ינואר 06, 2013 10:06 pm
לאקאציע: אין דער וואקאציע הויז
פארבינד זיך:

תגובהדורך קנאפער ידען » זונטאג פאברואר 11, 2018 12:06 pm

דער מח האט געשריבן:
קנאפער ידען האט געשריבן:
עזריאל האט געשריבן:איז דא ערגעץ צו באקומען גוטע עקסעל טעמפלעיטס פאר אקקאונטינג? (בחינם אדער באצאלט).

"אקאונטינג"? זיי מסביר ספעציפיש וואס דו זוכסט ווייל עקסעל איז נישט געמאכט פאר אקאונטינג.

אפשר טריי עקסעס, האט גוטע טעמפלעטס וואס קומען דערמיט ווי למשל דער סערוויסעס טעמפלעט.

אפשר פרובירסטו מסביר צו זיין וועלעכע דעטעשיעט אין עקסעס איז גוט פאר בוק-קיפינג / אקאונטינג?

ווי געזאגט, דער Services טעמפלעט וואס קומט מיט עקסעס איז מאסיוו פאר א סערוויס-ביזנעס אקאונטינג, עס איז ממש א קליינע קוויקבוקס, פון פשוט חשבון ביז שיינע איוואויסעס און וואס נישט.
איך בין אויף וואקאציע פאר א וויילע, זע דא. אויב איינער ברויך מיין הילף קען מער מיר קאנטעקטן אין טשעט אדער אימעיל gilyoinois@gmail.com
-----------
זה נהנה וזה לא חסר, קויפט איר אמאל אויף עמעזאן גייט צו עמעזאן דורך דעם לינק: www.amazon.com

אוועטאר
קענדי'ס
שר חמש מאות
תגובות: 564
זיך איינגעשריבען אום: מאנטאג סעפטעמבער 25, 2017 4:44 pm
לאקאציע: שמחות תורה אויפ'ן פארענעשטעס

תגובהדורך קענדי'ס » מאנטאג פאברואר 12, 2018 2:48 pm

איז דא א IF פאנקשאן פאר קאלארס?

Surface
שר חמישים ומאתים
תגובות: 423
זיך איינגעשריבען אום: מאנטאג אוקטובער 14, 2013 10:29 pm

תגובהדורך Surface » מאנטאג פאברואר 12, 2018 3:55 pm

נישטא עכט קיין פארמולע דערפאר (מיט VBA יא Font.Color אדער Cell.Interior.Color).
אויב דארפסטו עס דייקא דורך א פארמולע (און דו האסט צייט זיך צו שפילן דערמיט) איז דאס אפשר אן אלטערנאטיוו.

אוועטאר
קענדי'ס
שר חמש מאות
תגובות: 564
זיך איינגעשריבען אום: מאנטאג סעפטעמבער 25, 2017 4:44 pm
לאקאציע: שמחות תורה אויפ'ן פארענעשטעס

תגובהדורך קענדי'ס » מאנטאג פאברואר 19, 2018 5:50 pm

איך האב RECORDED א MACRO וואס לייגט צי א שורה די נומערן X 100 און נאך דעים קריעט ער א PIVOT TABLE וואס ס'ארבעט פיין
באט יעצט האב איך באמערקט אז ער לאט אויס שורה'ת
דאס הייסט בשעת און ריקארדען איז עס נאר געווען ביז שורה 34 גייט ער יעצט יעדע מאל ביז 34 אפי איך האב מער שורה סיי די TOTAL פון די X 100 גייט נאר ביז 34 און סיי די PIVOT TABLE
וואס זאל איך שרייבן אז ס'זאל גיין אזוי ווי ווען איך דריק די לינקע זייט און ס'פארט אראפ ביז אונטען
און די PIVOT TABLE זאל עס גיין אזוי ווי ווען איך דריק CTRL A

אוועטאר
למעלה משבעים
שר תשעת אלפים
תגובות: 9113
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג מארטש 02, 2008 10:17 pm
לאקאציע: ערגעץ פארבלאנדזשעט אויף די גראדע וואסערן

תגובהדורך למעלה משבעים » מאנטאג פאברואר 19, 2018 7:20 pm

דארף מען וויסן ווי אזוי דיין מעקראו איז אויסגעשטעלט אבער לכאורה זיכסטו די פאלגענדע
selection.end(xldown).select

אוועטאר
קענדי'ס
שר חמש מאות
תגובות: 564
זיך איינגעשריבען אום: מאנטאג סעפטעמבער 25, 2017 4:44 pm
לאקאציע: שמחות תורה אויפ'ן פארענעשטעס

תגובהדורך קענדי'ס » דינסטאג פאברואר 20, 2018 10:47 am

למעלה משבעים האט געשריבן:דארף מען וויסן ווי אזוי דיין מעקראו איז אויסגעשטעלט אבער לכאורה זיכסטו די פאלגענדע
selection.end(xldown).select

ActiveCell.FormulaR1C1 = "sum"
Range("C2").Select
ActiveCell.FormulaR1C1 = "=RC[-1]*100"
Range("C2").Select
Selection.AutoFill Destination:=Range("C2:C34")
Range("C2:C34").Select
ActiveWindow.SmallScroll Down:=-6
Range("B6").Select
ActiveWorkbook.PivotCaches.Create(SourceType:=xlDatabase, SourceData:= _
"ViewTransaction!R1C1:R34C3", Version:=xlPivotTableVersion14). _
CreatePivotTable TableDestination:="ViewTransaction!R1C6", TableName:= _
"PivotTable1", DefaultVersion:=xlPivotTableVersion14
Sheets("ViewTransaction").Select
Cells(1, 6).Select

די רויטע שורת וויליך אז ס'זאל אייביג זיין אנדערש לויט וויפיל שורת איז דא

אוועטאר
קענדי'ס
שר חמש מאות
תגובות: 564
זיך איינגעשריבען אום: מאנטאג סעפטעמבער 25, 2017 4:44 pm
לאקאציע: שמחות תורה אויפ'ן פארענעשטעס

תגובהדורך קענדי'ס » דינסטאג פאברואר 20, 2018 4:19 pm

ok ווי אזוי איך זאל SELECTED נאר וואס איך וויל ווייס איך שוין
איז יעצט וויל איך וויסן ווי אזוי מאך איך אז די PIVOT TABLE זאל נאר אריין נעמען וואס איז סעלעקטעט נישט מער נישט ווייניגער

די אינפא וואס איך האב יעצט איז

קאוד: וועל אויס אלע

Range("A1").Select
    Range(Selection, Selection.End(xlDown)).Select
    Range(Selection, Selection.End(xlToRight)).Select
    ActiveWorkbook.PivotCaches.Create(SourceType:=xlDatabase, SourceData:= _
        "ViewTransaction!R1C1:R34C3", Version:=xlPivotTableVersion14). _
        CreatePivotTable TableDestination:="ViewTransaction!R1C6", TableName:= _
        "PivotTable1", DefaultVersion:=xlPivotTableVersion14
    Sheets("ViewTransaction").Select

וי אזוי מאך איך אז די
SourceData:= _
"ViewTransaction!R1C1:R34C3
זאל זיין וואס איך האב סלעקטעט

אוועטאר
קענדי'ס
שר חמש מאות
תגובות: 564
זיך איינגעשריבען אום: מאנטאג סעפטעמבער 25, 2017 4:44 pm
לאקאציע: שמחות תורה אויפ'ן פארענעשטעס

תגובהדורך קענדי'ס » מיטוואך פאברואר 21, 2018 9:30 am

קענדי'ס האט געשריבן:ok ווי אזוי איך זאל SELECTED נאר וואס איך וויל ווייס איך שוין
איז יעצט וויל איך וויסן ווי אזוי מאך איך אז די PIVOT TABLE זאל נאר אריין נעמען וואס איז סעלעקטעט נישט מער נישט ווייניגער

די אינפא וואס איך האב יעצט איז

קאוד: וועל אויס אלע

Range("A1").Select
    Range(Selection, Selection.End(xlDown)).Select
    Range(Selection, Selection.End(xlToRight)).Select
    ActiveWorkbook.PivotCaches.Create(SourceType:=xlDatabase, SourceData:= _
        "ViewTransaction!R1C1:R34C3", Version:=xlPivotTableVersion14). _
        CreatePivotTable TableDestination:="ViewTransaction!R1C6", TableName:= _
        "PivotTable1", DefaultVersion:=xlPivotTableVersion14
    Sheets("ViewTransaction").Select

וי אזוי מאך איך אז די
SourceData:= _
"ViewTransaction!R1C1:R34C3
זאל זיין וואס איך האב סלעקטעט

?any help

אוועטאר
איךביןאיך
שר חמישים ומאתים
תגובות: 332
זיך איינגעשריבען אום: דאנארשטאג אפריל 06, 2017 11:03 am

תגובהדורך איךביןאיך » מיטוואך מארטש 14, 2018 11:16 am

איך האב א EXCELSHEET מיט נאמבערס
בערך אזוי
132 2823
66 651
66 428
60 41
64 290
64 290
64 384
64 297
120 814
224 441
96 475
120 2225
120 375
120 185
120 430
42 59
32 56
56 38
44 0
44 90
38 56
33 23
אמאל איז די ערשטע קאלום העכער אמאונט אמאל די 2'טע
איך דארף די קלענערע נאמבער זאל זיין מאל 100
=SMALER AMOUNT * 100
ANY IDEA?

אוועטאר
לאנגעפאות
שר חמישים ומאתים
תגובות: 266
זיך איינגעשריבען אום: דאנארשטאג ינואר 07, 2016 5:28 pm

תגובהדורך לאנגעפאות » מיטוואך מארטש 14, 2018 11:19 am

=min()*100

אוועטאר
איךביןאיך
שר חמישים ומאתים
תגובות: 332
זיך איינגעשריבען אום: דאנארשטאג אפריל 06, 2017 11:03 am

תגובהדורך איךביןאיך » מיטוואך מארטש 14, 2018 11:35 am

א גרויסע דאנק אייך


צוריק צו “מייקראסאפט עקסעל / עקסעס”

ווער איז אונליין

באנוצערס וואס דרייען זיך איצט דא: נישטא קיין איינגעשריבענע באנוצערס און איין גאסט