ווארד: מעקראס VBA

די אחראים: זייער נייגעריג, אחראי, thefact

אוועטאר
למעלה משבעים
שר תשעת אלפים
תגובות: 9124
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג מארטש 02, 2008 10:17 pm
לאקאציע: ערגעץ פארבלאנדזשעט אויף די גראדע וואסערן

תגובהדורך למעלה משבעים » דינסטאג ינואר 28, 2014 5:14 pm

קענסטו מאכן א פשוטע וועג, דריק קאנטראל-שיפט-G, זע וויפיל פאראגראפן די האסט, יעצט לייג פאר דיין מאקרו די שורה

קאוד: וועל אויס אלע

For i = 1 To 200

די נומער וואס שטייט דא זאל זיין וויפיל פאראגראפן דו האסט, און צום סוף פון די מאקרו פאר End Sub שרייב אין א עקסטערע שורה Next i כעין זה.

קאוד: וועל אויס אלע

For i = 1 To 200
       'דא שרייב דיין מאקרו
Next i
End Sub

אוועטאר
ווארד
שר האלף
תגובות: 1001
זיך איינגעשריבען אום: מאנטאג יוני 10, 2013 12:32 pm

תגובהדורך ווארד » דינסטאג ינואר 28, 2014 6:09 pm

נישטא קיין וועג צו שרייבן אז ער זאל repeaten די גאנצע מעקרו נאכאמאל און נאכאמאל ביז אויס....?
עס וואלט געדארפט זיין א דאנק קנעפל
צו קענען מיט א דרוק מיט א קנעפל צושטימען און מחזק זיין וואס א צווייטער האט געשריבן.
האלט איר דען נישט אזוי?
זיכער יא!

דאן רופט זיך אן דא:
אנקעטע: דאנק קנעפל

אוועטאר
thefact
שר האלפיים
תגובות: 2512
זיך איינגעשריבען אום: מיטוואך ינואר 31, 2007 3:30 pm
לאקאציע: וויליאמסבורג, ברוקלין
פארבינד זיך:

תגובהדורך thefact » דינסטאג ינואר 28, 2014 6:57 pm

זייער פשוט

מאך א פאר איטש לופ זאל דורך לויפן איעדע פאראגראף
למשל אויב ווילסטו מאכן אין קאוד אז יעדע ערשטע ווארט זאל ווערן באלד

קאוד: וועל אויס אלע

Sub Macro4()

Dim oPara As Paragraph
    For Each oPara In ActiveDocument.Paragraphs
       
            oPara.Range.Words(1).Font.Bold = True
             oPara.Range.Words(1).Font.BoldBi = True
      Debug.Print oPara.Range.Words(1)
    Next oPara
End Sub
הק' משה אהרן (וועבסייט - פראפייל)
לערנט אייך אויס צו שווימען אין די טיפע וואסערן פון קאמפיוטערס

די פאקט איז, אז מ'לערנט, קען מען, און אז נישט...

FREEDOM
שר מאה
תגובות: 215
זיך איינגעשריבען אום: פרייטאג מאי 16, 2014 2:50 pm

תגובהדורך FREEDOM » מאנטאג מאי 26, 2014 3:46 pm

בכבוד גדול לקרוב לשמונים ולכל הקרעטשמע
גרויס דאנקבארקייט פאר אייער וויכטיגע ארבעט לטובת הציבור, וואס איז איר גייט מעלה מעלה.
איז לאמיר צום ענין
איך פלעג ארבעטן אויף די אלטע ווערזשאנס פון "ווארד", און פלעג פיל נוצן מייקראס, ווען איך האב געוואלט אפדעיטן בין איך אריין ביי ALT-8-F
און געטאן וואס מען דארף.
אבל דא עקא,
ביי די לעצטע ווערזשאנס ווערן אלע אידישע קערעקטארס געשריבן מיט קאודס, דעריבער קען איך נישט אפדעיטן און פיקסן, ווען איך האב א pראבלעם, מוז איך מאכן א נייע מאקרא, וחוזר חלילה.
איז דען דא א וועג ווי אזוי איך קען זען די מאקראס אויף אידישע קערעקטערס? איך גלייב אז יא!
אנא הושיעא נא, וזכות הרבים תלוי בכם.
מי כעמך ישראל!

אוועטאר
קנאפער ידען
שר תשעת אלפים
תגובות: 9031
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג ינואר 06, 2013 10:06 pm
לאקאציע: אין דער וואקאציע הויז
פארבינד זיך:

תגובהדורך קנאפער ידען » דאנארשטאג אוקטובער 15, 2015 9:35 pm

איך לייג עס דא פשוט פאר מיר צו געדענקען...

א מעקראו (עס איז דא דארט צוויי אנדערע סארט) וואס לייגט אריין אסאך בילדער אין ווארד אלעס אויף א פרי דיפיינט סייז אין א טעיבל:
http://www.vbaexpress.com/forum/showthr ... post306321
---------
פאר איינער וואס וויל זיך אסאך מער שפילן, קען אינסטאלירן דער ווארד עדד-אן וואס האט א געוואלד מיט פונקציעס צו מאכן אזא סארט פיקטשער געלערי:
http://gregmaxey.mvps.org/word_tip_page ... dd_in.html
איך בין אויף וואקאציע פאר א וויילע, זע דא. אויב איינער ברויך מיין הילף קען מער מיר קאנטעקטן אין טשעט אדער אימעיל gilyoinois@gmail.com
-----------
זה נהנה וזה לא חסר, קויפט איר אמאל אויף עמעזאן גייט צו עמעזאן דורך דעם לינק: www.amazon.com

FREEDOM
שר מאה
תגובות: 215
זיך איינגעשריבען אום: פרייטאג מאי 16, 2014 2:50 pm

פארלוירן דעם הויפט פייל וואו עס ליגן די מאקראס

תגובהדורך FREEDOM » דאנארשטאג פאברואר 11, 2016 7:03 pm

פארלוירן דעם הויפט פייל וואו עס ליגן די מאקראס

אפשר קען א איד מיך העלפן
איך וויל אנהויבן מאכן מאקראס
איז והילד (נישט אזוי יונג) איננו, און עס איז ליידיג כקטן שנולד
וואו האט ער זיך באגראבן אלע מיינע אפגעהארעוועטע מאקראס?
מי כעמך ישראל!

אוועטאר
ויתן לך
שר האלפיים
תגובות: 2241
זיך איינגעשריבען אום: מאנטאג ינואר 03, 2011 4:35 pm
לאקאציע: ביים סידור'ל פאר הבדלה

מאקרו

תגובהדורך ויתן לך » מאנטאג אפריל 18, 2016 10:03 am

איך האב אנגעשטעלט א מאקרו אויף א געוויסע סעטינג אין א פייל (ווי למשל סענטערן די לעצטע ליין, און די צווייט שורה זאל אריינגיין)
איז דא א וועג אז דאס זאל טוישן א גאנצע פייל
אדער מען דארף דאס טוהן אויך יעדע שטיקל עקסטער?
אמונה בטחון גאולה

VCF
שר מאה
תגובות: 191
זיך איינגעשריבען אום: דאנארשטאג פאברואר 05, 2015 3:41 pm

VBA or Access

תגובהדורך VCF » מיטוואך נובעמבער 16, 2016 11:39 am

ווייסט איינער א גיטע קורס אדער אנדערע מאטריאל זיך אויסלערנע
?VBA for excel
or Access?

אוועטאר
ס'אמת
שר מאה
תגובות: 248
זיך איינגעשריבען אום: דינסטאג מארטש 15, 2016 10:25 pm

תגובהדורך ס'אמת » דאנארשטאג ינואר 12, 2017 9:57 pm

VCF האט געשריבן:ווייסט איינער א גיטע קורס אדער אנדערע מאטריאל זיך אויסלערנע
?VBA for excel
or Access?
'אמת' מארץ תצמח,

אוועטאר
יעך'בין שוין גרויס
שר האלף
תגובות: 1655
זיך איינגעשריבען אום: מיטוואך מאי 04, 2011 10:01 pm

תגובהדורך יעך'בין שוין גרויס » דאנארשטאג ינואר 12, 2017 10:21 pm

סדא אסאך וועבסייטס לדוגמא https://www.tutorialspoint.com/vba/
די בעסטע וועג זיך אויסלערנען פראגרעמינג איז- שרייבן קאוד, מלערנט די בעסיקס, טרעף א קליינער פראשעקט און שרייב, גוגל, שרייב א.א.וו
לעצט פאראכטן דורך יעך'בין שוין גרויס אום דאנארשטאג ינואר 12, 2017 10:23 pm, מאל פאראכטן געווארן 1 סך הכל.
אם אין אני לי מי לי, וכשאני לעצמי מה אני, ואם לא עכשיו אימתי

אוועטאר
פאפיגיי
שר מאה
תגובות: 248
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג נובעמבער 11, 2007 5:07 pm
לאקאציע: בויבעריג האטצן-פלאטץ
פארבינד זיך:

תגובהדורך פאפיגיי » דינסטאג יולי 25, 2017 4:27 pm

פראגע: איך האב פרובירט צו מאכן א מעקרא, צו מאכן אלע אריינגערינגעלטע אין א פייל \(*\) זאל ווערן א געוויסע פאנט און סייז, אבער ס'כאפט עס נישט אויף. וואס קען מען טוען דערצו?
איך פלאפעל נאך.
עס פלאפעל באל'ס.
געפון זיך אין בויבעריג, האטצן-פללאטץ.

אוועטאר
למעלה משבעים
שר תשעת אלפים
תגובות: 9124
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג מארטש 02, 2008 10:17 pm
לאקאציע: ערגעץ פארבלאנדזשעט אויף די גראדע וואסערן

תגובהדורך למעלה משבעים » דינסטאג יולי 25, 2017 4:35 pm

ביזט זיכער האסט אנגעשטעלט אויף MatchWildcards:=True ?
אגב זע דא http://www.ivelt.com/forum/viewtopic.ph ... 21#p257921

אוועטאר
פאפיגיי
שר מאה
תגובות: 248
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג נובעמבער 11, 2007 5:07 pm
לאקאציע: בויבעריג האטצן-פלאטץ
פארבינד זיך:

תגובהדורך פאפיגיי » מיטוואך יולי 26, 2017 5:03 pm

וואס איז דאס MatchWildcards:=True ?

אויך האב איך געקוקט אין די לינק, אבער איך פארשטיי נישט קיין ספאניש. קען איינער מער ערקלערן וואס מ'דארף טוהען (איך בין נישט קיין בקי אין מעקראוס)?
איך פלאפעל נאך.
עס פלאפעל באל'ס.
געפון זיך אין בויבעריג, האטצן-פללאטץ.

אוועטאר
למעלה משבעים
שר תשעת אלפים
תגובות: 9124
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג מארטש 02, 2008 10:17 pm
לאקאציע: ערגעץ פארבלאנדזשעט אויף די גראדע וואסערן

תגובהדורך למעלה משבעים » מיטוואך יולי 26, 2017 6:11 pm

שטעל אריין די מעקראו דא, און מ'וועט עס אויסטשעקן בל"נ.

אוועטאר
פאפיגיי
שר מאה
תגובות: 248
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג נובעמבער 11, 2007 5:07 pm
לאקאציע: בויבעריג האטצן-פלאטץ
פארבינד זיך:

תגובהדורך פאפיגיי » פרייטאג יולי 28, 2017 11:49 am

Sub sugryim()
Application.ScreenUpdating = False
again:
If Selection.Find.Execute(findText:="\(*\)", MatchWildcards:=True, Wrap:=wdFindStop) = True Then
strt = 2: lent = Len(Selection.Text)
re:
For i = strt To lent
If Mid(Selection.Text, i, 1) = Chr(40) Then
Selection.Extend Character:=Chr(41)
strt = i + 1: lent = Len(Selection.Text)
GoTo re
End If
Next
With Selection
.Font.SizeBi = Selection.Font.SizeBi -2
.Collapse (wdCollapseEnd)
End With
GoTo again
End If
Application.ScreenUpdating = True
End Sub

ווי אזוי שטעל איך אריין די מעקרא, און ווי אזוי באנוץ איך זיך דערמיט?

א גרויסן דאנק פון פאראויס!
לעצט פאראכטן דורך פאפיגיי אום פרייטאג אוגוסט 04, 2017 11:41 am, מאל פאראכטן געווארן 1 סך הכל.
איך פלאפעל נאך.
עס פלאפעל באל'ס.
געפון זיך אין בויבעריג, האטצן-פללאטץ.

טייטל
שר האלף
תגובות: 1184
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג אוקטובער 30, 2011 12:34 am

תגובהדורך טייטל » פרייטאג יולי 28, 2017 1:15 pm

מיין מעקראס אין ווארד האבן אויפגעהערט צו ארבעטן.
ווען איך גיי אריין אין די ליסט פון מיינע מעקראס איז גארנישט דא דארט.
ווען איך וויל אריין אין די מעקראס דארט ווי מען שרייבט זיי קומט ארויף די הודעה.
קוקט אויס אדער נעלם געווארן אדער געווארן געדעמדזשט.
עני העלפ?
(עס איז געשעהן נאך א ריסטארט פון עפעס א אפדעיט פון מייקראסאפט אאוטלאק, האט קשר?)
צוגעלייגטע
Capture.JPG
Capture.JPG (13.01 KiB) געזעהן 2252 מאל


צוריק צו “מייקראסאפט ווארד”

ווער איז אונליין

באנוצערס וואס דרייען זיך איצט דא: נישטא קיין איינגעשריבענע באנוצערס און איין גאסט