נומערינג אין ווארד

די אחראים: זייער נייגעריג, אחראי, thefact

באמבאסטיש
שר האלף
תגובות: 1765
זיך איינגעשריבען אום: מאנטאג נובעמבער 22, 2010 12:46 pm

נומערינג אין ווארד

תגובהדורך באמבאסטיש » מאנטאג דעצמבער 20, 2010 1:01 pm

איז שייך אנצושטעלן אין ווארד אז ווען מען מאכט "אוטאמאטיק נומערינג" זאל עס אויך געקאונט ווערן אלס קערעקטערס ביי "ווארד קאונט"?

יהיה כן
שר תשעת אלפים
תגובות: 9194
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג מאי 03, 2009 2:25 pm

תגובהדורך יהיה כן » מאנטאג דעצמבער 20, 2010 1:10 pm

נאכן מאכן די נומערינג, סעלעקט אלל, מאך קאט, און דערנאך Paste Special אלס unformated text וועט די אויטאמאטיק נומערינג ווערן געהעריגע קערעקטערס
(אלע פארמעטינג וועלן אבער פארלוירן גיין, דעריבער פעיסט עס אריין אין א נייע דאקומענט)

באמבאסטיש
שר האלף
תגובות: 1765
זיך איינגעשריבען אום: מאנטאג נובעמבער 22, 2010 12:46 pm

תגובהדורך באמבאסטיש » מאנטאג דעצמבער 20, 2010 2:53 pm

איך פארמאג ווארד 07' און איך זעה נישט קיין אפציע פון Paste Special.

אוועטאר
מיליאנער
שר מאה
תגובות: 215
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג דעצמבער 19, 2010 9:59 am
לאקאציע: ביים ATM מאשין

תגובהדורך מיליאנער » מאנטאג דעצמבער 20, 2010 2:57 pm

ביי די האומ טעב אויבן אויף די לינקע זיין אינטער Paste איז דא א עראוי, דריק אויף איהם איינע פון די אפשענס איז Paste special
מי שיש לו מנה רוצה מאתים

באמבאסטיש
שר האלף
תגובות: 1765
זיך איינגעשריבען אום: מאנטאג נובעמבער 22, 2010 12:46 pm

תגובהדורך באמבאסטיש » מאנטאג דעצמבער 20, 2010 3:04 pm

שיינעם דאנק יהיה כן און מיליאנער.

עס ארבעט פיין.

(איך פארשטיי אבער נישט פארוואס איך ברויך עס אריינפעיסן אין א נייע דאקומענט? אויב טוישט זיך פארמעטינג און מען דארף עס צוריקטוישן קען איך דאך עס טון אינעם זעלבן דאקומענט?)

אוועטאר
מיליאנער
שר מאה
תגובות: 215
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג דעצמבער 19, 2010 9:59 am
לאקאציע: ביים ATM מאשין

תגובהדורך מיליאנער » מאנטאג דעצמבער 20, 2010 3:05 pm

ביי דעי וועי סאיז שוין דא א אשכול וועגן נאמבערינג אין ווארד
viewtopic.php?f=49&t=3754
מי שיש לו מנה רוצה מאתים

באמבאסטיש
שר האלף
תגובות: 1765
זיך איינגעשריבען אום: מאנטאג נובעמבער 22, 2010 12:46 pm

תגובהדורך באמבאסטיש » מאנטאג דעצמבער 20, 2010 4:05 pm

דארט רעדט מען פון פעידזש נומערס, דאס איז גאר א אנדערע נושא.

אוועטאר
למעלה משבעים
שר תשעת אלפים
תגובות: 9025
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג מארטש 02, 2008 10:17 pm
לאקאציע: ערגעץ פארבלאנדזשעט אויף די גראדע וואסערן

תגובהדורך למעלה משבעים » מאנטאג דעצמבער 20, 2010 5:06 pm

אדער מאך א שורט-קוט צו די מאקרו.

קאוד: וועל אויס אלע

Sub ParagraphNumbering()
ActiveDocument.ConvertNumbersToText wdNumberParagraph
End Sub

מי יודע
שר חמשת אלפים
תגובות: 5704
זיך איינגעשריבען אום: מאנטאג אוגוסט 31, 2009 4:35 pm

תגובהדורך מי יודע » מאנטאג נובעמבער 27, 2017 9:59 am

למעלה משבעים האט געשריבן:אדער מאך א שורט-קוט צו די מאקרו.

קאוד: וועל אויס אלע

Sub ParagraphNumbering()
ActiveDocument.ConvertNumbersToText wdNumberParagraph
End Sub

כ'האב דאס פרובירט עפעס ארבעט נישט געהעריג, וואס טוט מען, מ'קאפיט דאס אין א מאקראו און מ'דרוקט ראן?
אידעלע זיי פרייליך, שטארק דיך שטארק דיך אצינד, ווייל דו ביסט דאך א בן מלך, דעם באשעפער'ס קינד.

אוועטאר
למעלה משבעים
שר תשעת אלפים
תגובות: 9025
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג מארטש 02, 2008 10:17 pm
לאקאציע: ערגעץ פארבלאנדזשעט אויף די גראדע וואסערן

תגובהדורך למעלה משבעים » מאנטאג נובעמבער 27, 2017 9:29 pm

יא.
וואס פאסירט ווען איר ראנט עס?


צוריק צו “מייקראסאפט ווארד”

ווער איז אונליין

באנוצערס וואס דרייען זיך דא: נישטא קיין איינגעשריבענע באנוצערס און 3 געסט