בלאט 5 פון 7

געשריבן: דאנארשטאג יולי 23, 2015 3:51 pm
דורך לכתחילה אריבער
איז דא נאך איינער וואס די אפציע פון "דאבל קליקל" צו סעלעקטן די "גאנצע ווארט" ארבייט נישט דא אין וועלטל?

געשריבן: מיטוואך יולי 29, 2015 2:06 pm
דורך מיסטעריעז
די סייט פארשטייט זיך נישט מיט די גוגל עדס!
עס ווערט גאר א ברייטע פעידזש, און ווען איך וויל צוריקגיין א פעידזש אדער שרייבן עפעס רוקט זיך די גאנצע פעידזש צו די ליידיגע זייט דערפון.

געשריבן: מיטוואך יולי 29, 2015 2:30 pm
דורך יאפין
ס'זעהט מיר אויס אז יעדער צווייטע בלאט באקומט א גוגעל עדס, וועגן דעם ווערן נאר די פריערדיגע און שפעטערדיגע צופארן.

געשריבן: מיטוואך יולי 29, 2015 3:48 pm
דורך מיסטעריעז
WOW! שוין מסדר געווען! געשיקטע חברה די געטרייע הנהלה ;a-1;

געשריבן: מיטוואך יולי 29, 2015 7:57 pm
דורך גיי שוין גיי
איך שרייב א סך מאל פון מיין אייפון. און איך קען קיינמאל נישט ארויפלייגן א אטעשטמענט. פארוואס איז דאס אזוי ? און וואס קען מען טון דערצו ? (איך וואלט ארויף געלייגט א סקרינשאט ווען איך קען ווען )

געשריבן: זונטאג אוגוסט 02, 2015 1:54 pm
דורך עירמאנט'ער
עירמאנט'ער האט געשריבן:איך האב גארנישט אנקעגן די אדווערטייזמענט
נאר איך ניץ מיין טעלעפאון צו אייוועלטן
אין איעדע פאר מינוט דרוק איך ביי מיסטעיק אויפן עד און אודך סע הייבט אן דאונלאודן זייער פינף דפים אויסגאבע
כאב עס שוין דאונלודעד בערך אכצען מאל
ניצט עס מיר אויס מיין דאטא ווייל יעדע דאונלאוד איז איין און האלב מעגאבייט

ביטע העלפט

א דאנק


עירמאנט'ער בשם כל ה'פאון ניצערס


ענדליך האבעכזעך שוין אנגעהויבן היטן נישט צו דריקן אויף די עד ווייל סעט זיך דאונלוידן צום ווייסעך צום וויפילסטן מאל
האט דער עד יעצט זיך גענימן טאנצן אויפן באקאנטען עד בלי די ניגון ארויף און אראפ דעם פעיזש
סאו ווי איך דריק נאר טאנצט ער מעך נאך

ביטע נעמט אוועק דעם עד עי עס עי פי

געשריבן: מיטוואך אוגוסט 19, 2015 2:11 pm
דורך מה פתאום???
קענסט לייגן א עד בלאקער

געשריבן: מיטוואך אוגוסט 19, 2015 2:12 pm
דורך עירמאנט'ער
אהער דערמיט ביטע

געשריבן: מיטוואך אוגוסט 19, 2015 2:28 pm
דורך מה פתאום???
קנאאאאאאאפער קום קיין עירמאנט!

געשריבן: מיטוואך אוגוסט 19, 2015 2:31 pm
דורך קנאפער ידען
מה פתאום??? האט געשריבן:קנאאאאאאאפער קום קיין עירמאנט!

נישטא קיין נארמאלע זאך פאר א פאון.

אבער איך ווייס נישט וואס זיין פראבלעם איז, זינט ביי אסאך אנדערע מיט ענדרוידס ארבעט דער מאוביל סייט מיט דער עד (וויאזוי עס איז יעצט) נארמאל.

געשריבן: מיטוואך אוגוסט 19, 2015 2:48 pm
דורך מיסטעריעז
ער האט גערעדט פון די שמירת עינים עד נישט פון גוגל עד'ס.
דאס שפרינגען וואס ער רעדט איז ווייל איינמאל איז עס געווען אויבן און דערנאך אינמיטן.

געשריבן: מיטוואך אוגוסט 19, 2015 2:52 pm
דורך קנאפער ידען
מיסטעריעז האט געשריבן:ער האט גערעדט פון די שמירת עינים עד נישט פון גוגל עד'ס.
דאס שפרינגען וואס ער רעדט איז ווייל איינמאל איז עס געווען אויבן און דערנאך אינמיטן.

אה, לא כאפטו, געמיינט אז ער מיינט אז עס טאנצט ארום.

געשריבן: מיטוואך אוגוסט 19, 2015 7:06 pm
דורך עירמאנט'ער
...בא בא בא בא ל'עירמאנט


פראבלעם איז אז אויב דריק איך אויף די שמירות עיניים עד דאונלאוד זעך זייער בראושער

עטליסט די טאנצעראציע האטזעך ברוך השם
געסטאפט

ישר כח אלע פארן פרוביר צו העלפען

געשריבן: מיטוואך אוגוסט 19, 2015 7:21 pm
דורך קנאפער ידען
וועלכע בראוזער נוצטו?

איך טראכט אזא עצה. מאך נישט קיין דיפאלט עפפ מיט וואס דאונצולאודן (אויב האסטו נאר איין עפפ דערפאר דאונלאוד עפעס א דאונלאוד מענענדזשער) סאו יעדע מאל וואס ער גייט ווילן דאונלאודן וועט ער דיר פרעגן מיט וואס דו ווילסט עס דאונלאודן וועסטו דריקן דער בעק קנעפל.

געשריבן: מיטוואך אוגוסט 19, 2015 7:24 pm
דורך מה פתאום???
עירמאנט'ער האט געשריבן:עטליסט די טאנצעראציע האטזעך ברוך השם געסטאפט

די מי מנוחות קליק דא טאנצט און גרויסן, נישט דאס איז דיין פראבלעם?

געשריבן: זונטאג אוגוסט 30, 2015 5:11 pm
דורך מיסטעריעז
יואל שווארטץ האט געשריבן:כ׳מיין אז איך האב שוין געליינט דא וועגן דער פראבלעם, אבער כ׳קען עס נישט טרעפן.

דער ״פארצייכן אלע הודעות ווי גלייך ס׳שוין געליינט״ איז צו נאנט צום ״אלע אשכולות אויף איינמאל״, און ס׳ברענגט מיר הארץ וויי.

פילט זיך גראדע גאנץ געשמאק... ווי נאך פסח, אלעס איז קליען, אלעס איז צוריק בלוי...

געשריבן: דאנארשטאג אוקטובער 22, 2015 8:59 pm
דורך נעכטן
I have new phone and only the mobile site comes up. I can't find the usual button where to make it back to the regular site. Anyone help

געשריבן: דאנארשטאג אוקטובער 22, 2015 9:08 pm
דורך פאקטען
i have the s5
in the browser setting you need to set "request desktop site" to on by checking it, then the butten will appear in ivelt

געשריבן: דאנארשטאג אוקטובער 22, 2015 9:14 pm
דורך נעכטן
יש"כ, ס'געלונגען

געשריבן: דאנארשטאג ינואר 21, 2016 12:15 am
דורך בן נון
קנאפער ידען האט געשריבן:
פעפערקארן האט געשריבן:
מייקראסאפט האט געשריבן:ווען מען שרייבט א געהעריגע תגובה איז נישט דא דעי אלע אפשענס אויבן ווי למשל יא אר על, עטטעטשן פיקטשער, טוישן טעקסט קאליר סייז ...

איז דא א עצה פאר דעם איך וויל אריינלייגען א לינק אבער עס איז נישטא אזא אפציע

אויב קענסטו געדענקן די קאודס קענסטו עס מעניולי טון, דהיינו דו דארפסט שרייבן אזוי:
1 - קודם אין square brackets שרייב =url און דאן דער וועבזייטל, לדוגמא אייוועלט
[url=http://www.ivelt.com]
2 - דאן שרייב דער ווארט וואס דו ווילסט עס זאל שטיין דארט, אין אונזער פאל
אייוועלט
3 - ענדיג עס צו מיט א /url אין square brackets.

איז טאקע נישטא קיין בעסערע אפשין וויאזוי צו מאכן באלד, הייפערלינק, וכו׳?

געשריבן: דאנארשטאג ינואר 21, 2016 12:17 am
דורך אויסגערעכנט
פארוואס גייסטע נישט אויף די פול סייט?

געשריבן: דאנארשטאג ינואר 21, 2016 12:20 am
דורך בן נון
פארוואס האט מען געמאכט א מאביל סייט?

איך קום אהער פון א מאביל און עס איז זייער ווער צו נוצן פול סייט דעראויף.

געשריבן: דאנארשטאג ינואר 21, 2016 12:23 am
דורך אויסגערעכנט
איך נוץ אויך די מאביל סייט אבער ווען איך וויל מיר שפילן למשל צו עטעטשן עפעס אדער טוישן קאלער טויש איך צו פול סייט

געשריבן: דאנארשטאג ינואר 21, 2016 12:25 am
דורך בן נון
איך טו אויך אזוי (אדער געב איך זיך נישט נאך די תאוות..)

אבער עס וואלט געווען סאך גרינגער ווען מען קען עס טון פון מאביל.

געשריבן: דאנארשטאג ינואר 21, 2016 12:46 am
דורך יש ברירה
עס קומט מיר ארויף יעדע צוויי מינוט DNS lookup failure איינער ווייסט ווי אזוי איך קען דאס מאכן אויפהערן, א דאנק